Închide meniul

Sadio Mane va pleca de la Bayern Munchen la finalul sezonului! Anunţul presei din Germania

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 aprilie 2023, 9:33

Sadio Mane va pleca de la Bayern Munchen la finalul sezonului! Anunţul presei din Germania

Sadio Mane va pleca de la Bayern la finalul sezonului

Sadio Mane, în timpul unui meci la Bayern/ Profimedia

Sadio Mane se pare că va pleca de la Bayern la finalul actualului sezon. Anunţul a fost făcut în presa din Germania, care notează faptul că oficialii bavarezilor sunt nemulţumiţi de evoluţia fostului jucător de la Liverpool, cât şi de atitudinea acestuia, care s-a aflat în conflict cu Leroy Sane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sadio Mane a fost transferat de Bayern la începutul sezonului, de la Liverpool. Bavarezii le-au plătit „cormoranilor” suma de 32 de milioane de euro, în schimbul senegalezului de 31 de ani.

Sadio Mane va pleca de la Bayern la finalul sezonului

Presa din Germania anunţă faptul că Sadio Mane nu intră în planurile lui Thomas Tuchel de la Bayern. Senegalezul se pare că nu se pliază pe stilul de joc pe care vrea să-l impună la echipă tehnicianul german.

În acest caz, oficialii campioanei Bundesligii îi vor căuta o echipă lui Sadio Mane, la finalul sezonului.

Evoluţiile lui Mane nu au fost pe placul şefilor din Bavaria, care glumesc amar şi susţin că l-au transferat pe „fratele geamăn” al senegalezului, la începutul sezonului, de la Liverpool.

Reclamă

În primul său sezon la Bayern, Sadio Mane a bifat 32 de meciuri, în care a marcat 11 goluri şi a reuşit 5 asisst-uri.

O eventuală plecare a lui Sadio Mane poate fi cauzată şi de conflictul pe care acesta l-a creat în vestiar, la finalul duelului pierdut cu Manchester City. Mai exact, senegalezul ar fi sărit la bătaie cu Leroy Sane, iar ceilalţi jucători au intervenit, pentru ca lucrurile să se liniştească.

Ca urmare a acelui episod, Sadio Mane a fost exclus din lotul lui Bayern la ultimul meci, remiza cu Hoffenheim, scor 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

Leroy Sane şi Sadio Mane, în conflict după Manchester City – Bayern 3-0

Leroy Sane şi Sadio Mane s-ar fi luat la bătaie în vestiar, la finalul duelului dintre Manchester City şi Bayern, încheiat cu scorul de 3-0. Se pare ce întregul scandal ar fi pornit încă de pe teren, înaintea fluierului final de meci.

Cotidianul Bild anunţă faptul că Sadio Mane l-ar fi lovit cu pumnul în faţă pe Leroy Sane. Totul a pornit încă din minutul 82 al întâlnirii de pe Etihad. La momentul respectiv, Mane, abia introdus pe teren, ar fi fost nemulţumit de o pasă dată de Sane.

Concret, Sadio Mane aştepta să primească balonul de la coechipierul său, însă acesta a greşit pasa, iar mingea a fost interceptată de un jucător al lui Manchester City.

Scandalul dintre cei doi a pornit încă de pe teren, aceştia fiind surprinşi discutând aprins după faza respectivă.

Ulterior, scandalul a continuat la vestiare, unde sursa citată mai sus anunţă faptul că Sadio Mane l-ar fi lovit în faţă pe Leroy Sane, acest fapt având urmări vizibile asupra jucătorului german. De asememea, ceilalţi jucători ai lui Bayern au intervenit pentru ca spiritele să se calmeze.

Mane s-ar fi plâns de modul în care Sane i-ar fi vorbit. Dintr-o dată, l-a atacat și l-a lovit pe Sane în față”, anunţă sursa citată mai sus.

Reclamă
Recomandări
  • Sadio Mane va pleca de la Bayern
  • Anunţul făcut în presa din Germania

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și