Închide meniul

Leroy Sane şi Sadio Mane, în conflict după Manchester City – Bayern 3-0! Cei doi s-ar fi luat la bătaie în vestiar

Viviana Moraru Publicat: 12 aprilie 2023, 19:57

Reclamă
Leroy Sane şi Sadio Mane, în conflict după Manchester City – Bayern 3-0! Cei doi s-ar fi luat la bătaie în vestiar

Leroy Sane şi Sadio Mane s-ar fi luat la bătaie în vestiar, după Manchester City - Bayern 3-0

Leroy Sane şi Sadio Mane, în timpul meciului dintre Manchester City şi Bayern/ Profimedia

Leroy Sane şi Sadio Mane s-ar fi luat la bătaie în vestiar, la finalul duelului dintre Manchester City şi Bayern, încheiat cu scorul de 3-0. Se pare ce întregul scandal ar fi pornit încă de pe teren, înaintea fluierului final de meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City a ]nvins-o categoric pe Bayern Munchen, în turul confruntării din sferturile UEFA Champions League. „Cetăţenii” s-au impus cu scorul de 3-0, şi sunt favoriţi pentru calificarea în „careul de aşi” al competiţiei.

Leroy Sane şi Sadio Mane s-ar fi luat la bătaie în vestiar, după Manchester City – Bayern 3-0

Cotidianul Bild anunţă faptul că Sadio Mane l-ar fi lovit cu pumnul în faţă pe Leroy Sane. Totul a pornit încă din minutul 82 al întâlnirii de pe Etihad. La momentul respectiv, Mane, abia introdus pe teren, ar fi fost nemulţumit de o pasă dată de Sane.

Concret, Sadio Mane aştepta să primească balonul de la coechipierul său, însă acesta a greşit pasa, iar mingea a fost interceptată de un jucător al lui Manchester City.

Scandalul dintre cei doi a pornit încă de pe teren, aceştia fiind surprinşi discutând aprins după faza respectivă.

Reclamă

Ulterior, scandalul a continuat la vestiare, unde sursa citată mai sus anunţă faptul că Sadio Mane l-ar fi lovit în faţă pe Leroy Sane, acest fapt având urmări vizibile asupra jucătorului german. De asememea, ceilalţi jucători ai lui Bayern au intervenit pentru ca spiritele să se calmeze.

„Mane s-ar fi plâns de modul în care Sane i-ar fi vorbit. Dintr-o dată, l-a atacat și l-a lovit pe Sane în față”, anunţă sursa citată mai sus.

Leroy Sane a fost integralist în partida dintre Manchester City şi Bayern. De cealaltă parte, Sadio Mane a intrat pe parcursul meciului, mai exact în minutul 69, atunci când l-a schimbat pe Jamal Musiala.

Reclamă 4 / 0/3

Doctorul lui Bayern Munchen a fost erou după meciul cu Manchester City

Doctorul lui Bayern Munchen a fost erou după meciul cu Manchester City! A intervenit de urgență pentru un pasager care s-a prăbușit la pământ pe aeroportul din Anglia.

Totul s-a petrecut după meciul din „sferturile” Ligii Campionilor, atunci când Bayern Munchen se pregătea să revină în Germania.

Jucătorii lui Bayern Munchen nu și-au făcut bine treaba în meciul tur cu Manchester City, fiind învinși clar, scor 0-3, de campioana Angliei. Totuși, Roland Schmidt, doctorul bavarezilor și-a făcut excelent treaba și a devenit erou.

Dr. Roland Schmidt i-a oferit primul ajutor unei persoane care s-a prăbușit la pământ pe aeroportul din Manchester. Intervenția medicului a fost una decisivă, reușind să-i salveze viața persoanei în nevoie. Pasagerul a fost ulterior transportat la spital, iar zborul celor de la Bayern Munchen a fost întârziat cu o oră.

Pep Guardiola, prima reacţie după Manchester City – Bayern 3-0

Pep Guardiola a avut prima reacţie după meciul Manchester City – Bayern, scor 3-0, din manşat tur a sferturilor de finală ale UEFA Champions League. Campioana Angliei i-a administrat echipei lui Thomas Tuchel cea mai drastică înfrângere, în competiţia stelelor, din ultimii şase ani.

„Am înscris multe goluri, în această competiţie, în foarte multe meciuri. Nu este deloc confortabil, emoţional sunt distrus! Am îmbătrânit cu 10 ani (n.r. a stârnit amuzamentul unor jurnaliști, în sala de conferinţe). Sunt meciuri care ne consumă pe plan psihic. Acum trebuie să ne relaxăm, o zi liberă, apoi băieţii să se pregătească din nou pentru meciul cu Leicester. Ştiu exact ce avem de făcut.

Este un rezultat incredibil, dar trebuie să jucăm în retur cu mare personalitate. Altfel… aceste cluburi de top… Pe stadionul nostru este ceva special în acest sezon. Suntem cinici! La fel este şi la Munchen. Voi nu aţi fost acolo, eu am fost trei ani. Ştiu ce înseamnă. Mergem acolo să marcăm goluri şi să încercăm să câştigăm. Dacă nu vom face asta, ne va fi dificil”, a declarat Pep Guardiola la finalul meciului.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și