Închide meniul

Sebastian Haller a revenit la antrenamentele Borussiei Dortmund. A învins cancerul: „În sfârșit, m-am întors!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 ianuarie 2023, 16:29

Sebastian Haller a revenit la antrenamentele Borussiei Dortmund. A învins cancerul: „În sfârșit, m-am întors!

Sebastian Haller a revenit la antrenamentele Borussiei Dortmund

Sebastian Haller a reluat antrenamentele la Borussia Dortmund / Twitter

Sebastian Haller (28 de ani) a revenit la antrenamentele Borussiei Dortmund. Atacantul a avut un 2022 de coşmar. A fost diagnosticat cu cancer la testicule şi a suferit două operaţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaţionalul ivorian Sebastien Haller, care nu a evoluat în acest sezon din cauza unei tumori la testicule, şi-a anunţat luni revenirea la antrenamentele celor de la Borussia Dortmund.

Sebastian Haller a revenit la antrenamentele Borussiei Dortmund

După un sezon excelent la Ajax Amsterdam, care i-a adus locul 13 în clasamentul ultimului Balon de Aur, Sebastien Haller a semnat vara trecută cu Borussia Dortmund. Nu a avut însă nicio apariţie în Bundesliga. El a fost operat de două ori pentru o tumoare testiculară malignă.

Salut, băieți. În sfârșit, m-am întors! Nu a fost atât de ușor, dar cu sprijinul vostru a fost mai bine. Un an nou fericit tuturor! Și începe foarte bine pentru mine, pentru că asta înseamnă revenirea mea pe teren!

2022 nu a fost cel mai ușor an, dar m-a pregătit pentru toate noile provocări pe care anul 2023 mi le va aduce. Abia aștept să ne revedem cu toții pe stadion şi să sărbătorim împreună victoriile„, a fost mesajul lui Haller, care a făcut publice primele imagini din sala de antrenament.

Reclamă

Suntem foarte fericiți că el s-a întors la Dortmund și în curând se va putea alătura echipei la pregătiri. Ultimele săptămâni au fost foarte pozitive. Sebastien a luptat cu mare ambiție pentru a ajunge aici. E incredibil de optimist și motivat în a reveni pe gazon. Vom continua să fim alături de el pe acest drum”, a spus directorul sportiv al Borussiei, Sebastian Kehl, pentru bild.de.

Haller a fost vândut de Ajax la Borussia Dortmund pentru 31 de milioane de euro. Sezonul trecut a marcat 21 de goluri şi a oferit 7 pase decisive în 31 de partide.

Reclamă 4 / 0/3

Sebastien Haller a izbucnit în lacrimi pe scenă

În luna august a anului trecut, Sebastien Haller a vorbit în premieră, în public, despre problemele sale de sănătate. Atacantul a izbucnit în lacrimi în cadrul unei ceremonii de premiere.

Sebastien Haller a participat la o ceremonie în care și-a ridicat premiul de golgheter al campionatului Olandei în sezonul 2021/2022. A vorbit pe scenă, printre lacrimi, despre momentele teribile prin care a trecut de când a aflat că suferă de cancer.

„Primele două-trei zile la spital nu au fost cele mai bune, nici după ce părăsit spitalul. Sunt norocos, am oameni în jurul meu. Kinetoterapeutul m-a ajutat în fiecare zi să mă simt bine.

Nu este ușor, dar mă simt grozav. Cred că este ceva ce se poate întâmpla tuturor. Îmi spun uneori că sunt norocos că mi s-a întâmplat mie, pentru că nu toată lumea poate avea acest moment dificil. Sunt înconjurat de mulți oameni, dar totul este în regulă. Mă simt bine”, a spus Sebastien Haller, citat de ESPN.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și