Închide meniul

Sebastien Haller, primul gol oficial pentru Borussia Dortmund, după ce s-a vindecat de cancer! Momente emoționante în Bundesliga

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 februarie 2023, 18:42

Sebastien Haller, primul gol oficial pentru Borussia Dortmund, după ce s-a vindecat de cancer! Momente emoționante în Bundesliga

Sebastien Haller, primul gol oficial pentru Borussia Dortmund după ce s-a vindecat de cancer

Sebastien Haller, într-un meci pentru Dortmund / Profimedia

Sebastien Haller a înscris primul gol oficial pentru Borussia Dortmund după ce s-a vindecat de cancer, în duelul cu Freiburg, din etapa a 19-a din Bundesliga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Haller a marcat în minutul 51, cu o lovitură de cap din careul de șase metri, după o centrare a fundașului stânga Raphael Guerreiro.

Sebastien Haller, primul gol oficial pentru Borussia Dortmund după ce s-a vindecat de cancer

Imediat după gol, toți colegii lui Haller s-au înghesuit să-l îmbrățișeze pe atacantul de 28 de ani. Acesta a fost aplaudat în picioare de tot stadionul Signal Iduna Park.

Pentru Sebastien Haller a fost primul gol în meciurile oficiale pentru Borussia Dortmund. De asemenea, e prima sa reușită în Bundesliga după aproape patru ani (1358 de ani), când înscria într-un Frankfurt – Bayern, în mai 2019.

Reclamă

După ce s-a vindecat de cancer, Haller a mai înscris trei goluri pentru Dortmund într-un amical cu Basel, la începutul anului.

Dortmund a câștigat cu 5-1 duelul cu Freiburg și încă visează la titlul de campioană în Bundesliga. A ajuns la egalitate de puncte cu liderul Bayern, dar bavarezii au un meci mai puțin disputat.

Reclamă 4 / 0/3

Sebastian Haller a revenit în fotbal după cancer

După un sezon excelent la Ajax Amsterdam, care i-a adus locul 13 în clasamentul ultimului Balon de Aur, Sebastien Haller a semnat vara trecută cu Borussia Dortmund. El a fost operat de două ori pentru o tumoare testiculară malignă.

„Salut, băieți. În sfârșit, m-am întors! Nu a fost atât de ușor, dar cu sprijinul vostru a fost mai bine. Un an nou fericit tuturor! Și începe foarte bine pentru mine, pentru că asta înseamnă revenirea mea pe teren!

2022 nu a fost cel mai ușor an, dar m-a pregătit pentru toate noile provocări pe care anul 2023 mi le va aduce. Abia aștept să ne revedem cu toții pe stadion şi să sărbătorim împreună victoriile”, a fost mesajul lui Haller, care a făcut publice primele imagini din sala de antrenament.

Rezultate de sâmbătă, din campionatul Germaniei:

Dortmund – Freiburg 5-1

  • Au marcat: Schlotterbeck (26), Adeyemi (48), Haller (51), Brandt (69), Reyna (82) / Holer (45+1). Freiburg a avut doi jucători eliminaţi, pe Sildilia (17) şi Streich (77).

Union Berlin – Mainz 2-1

  • Au marcat: Behrens (32), Pefok (84) / Ingvartsen (79)

FC Koln – Leipzig 0-0

Frankfurt – Hertha Berlin 3-0

Reclamă

Bochum – Hoffenheim 5-2

Tot sâmbătă se mai joacă partida Borussia Monchengladbach – Schalke 04. Meciurile Stuttgart – Werder Bremen şi Wolfsburg – Bayern Munchen se vor disputa duminică.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și