Închide meniul

Thomas Tuchel a rupt un fanion la ultimul antrenament al lui Bayern! Ce l-a enervat pe tehnicianul neamț

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 29 aprilie 2023, 10:03

Thomas Tuchel a rupt un fanion la ultimul antrenament al lui Bayern! Ce l-a enervat pe tehnicianul neamț

Thomas Tuchel a rupt un fanion la ultimul antrenament al lui Bayern

Thomas Tuchel, în timpul unui meci / Profimedia

Thomas Tuchel (49 de ani) a rupt un fanion la ultimul antrenament al lui Bayern! Tehnicianul ar fi avut o ieșire nervoasă din cauza unui exercițiu pe care elevii săi l-au interpretat greșit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Thomas Tuchel nu o duce bine la Bayern. Venit în luna martie pe banca bavarezilor, antrenorul neamț nu a reușit să-și impună rapid filosofia la noua echipă, Bayern fiind eliminată din Liga Campionilor și Cupa Germaniei. În plus, echipa bavareză a pierdut primul loc din Bundesliga, după ce a fost devansată de rivala Borussia Dortmund.

Thomas Tuchel a rupt un fanion la ultimul antrenament al lui Bayern

Potrivit cotidianului Bild, la una dintre ultimele sesiuni de antrenamente, dinaintea meciului cu Hertha, Thomas Tuchel a fost înfuriat la maximum de modul eronat în care elevii săi au interpretat un exercițiu. Tehnicianul campioanei Germaniei a fost atât de înfuriat încât ar fi rupt unul dintre fanioanele folosite pentru a marca traseele pe teren.

În acest moment, Bayern se află pe locul 2 din Bundesliga, cu 59 de puncte obținute după 29 de meciuri jucate. Cu o victorie în fața celor de la Hertha, trupa lui Tuchel ar putea reveni pe primul loc, având în vedere că liderul Borussia Dortmund a remizat cu Bochum, 1-1, în ultimul meci de campionat.

Partida Bayern – Hertha este programată duminică, de la ora 16:30.

Reclamă

Thomas Tuchel a acuzat terenul și arbitrii, după ce Bayern a fost eliminată din sferturile Ligii Campionilor

Bayern a fost eliminată din sferturile Ligii Campionilor de Manchester City. Bavarezii au reușit doar un egal, 1-1, în returul cu Manchester City, după 0-3 în Anglia.

La finalul meciului, Thomas Tuchel a acuzat calitatea terenului și a arbitrajului.

„Două lucruri nu s-au ridicat la nivelul jocului de azi: terenul nu a fost în condiții bune și arbitrul a fost de nota E (n.r. cea mai mică notă în Germania).

Reclamă 4 / 0/3

A fost departe de ceea ce aveam în minte sau ce aveam nevoie. Este greu de digerat. Am jucat cu foarte puțină energie și ritm și am avut foarte puțină convingere, multă incertitudine în jocul nostru.

Au fost atât de multe greșeli simple, dar totuși am avut suficiente șanse să câștigăm jocul. Nu este ceea ce ne-am dorit. Chiar mă așteptam la o evoluție diferită. Pregătirile au fost bune, dar nu am reușit să livrăm pe teren”, a spus Tuchel, citat de dailymail.co.uk.

Leroy Sane şi Sadio Mane s-au luat la bătaie după Manchester City – Bayern 3-0

La finalul meciului retur cu City, Sadio Mane l-a lovit cu pumnul în figură pe coechipierul său, Leroy Sane. În urma acestui incident, oficialii lui Bayern au decis să-l amendeze pe Mane cu suma de 500.000 de euro și să-l suspende pentru meciul cu Hoffenheim, din campionat, terminat 1-1.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și