Închide meniul

Transfer surpriză făcut de Bayern! Bavarezii l-au prezentat pe Daley Blind

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 ianuarie 2023, 9:05

Transfer surpriză făcut de Bayern! Bavarezii l-au prezentat pe Daley Blind

Daley Blind a semnat cu Bayern

Daley Blind, la prezentarea la Bayern / Profimedia

Daley Blind a semnat oficial cu Bayern Munchen! Fundașul olandez de 32 de ani va fi noul jucător al campioanei Germaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayern Munchen a anunţat, joi seară, că a obţinut serviciile fundaşului Daley Blind, contractul fiind valabil până la finalul acestui sezon.

Daley Blind a semnat cu Bayern

“Abia aştept să joc aici. Urmează cea mai importantă parte a sezonului, lupta pentru trofee, iar un club cum este Bayern poate câştiga orice trofeu. Foamea pentru titluri de aici, de la club, a fost decisivă pentru alegerea mea. Sper că voi ajuta echipa cu experienţa mea. Voi da totul pentru Bayern Munchen”, a declarat Blind.

Reclamă

Daley Blind, care a făcut joi vizita medicală la Munchen, va pleca vineri împreună cu echipa bavareză în stagiul de pregătire de la Doha.

Blind s-a despărţit săptămâna trecută de Ajax Amsterdam.

Pentru Bayern Munchen urmează o perioadă de foc. În campionat se află pe primul loc, însă avansul față de Freiburg, ocupanta locului secund, este de numai 4 puncte. În Liga Campionilor, bavarezii vor avea o „dublă” extrem de complicată. Pe 14 februarie, respectiv 8 martie, campioana Germaniei o va întâlni pe PSG, campioana Franței.

Reclamă 4 / 0/3

Bayern își caută și un nou portar

Bayern Munchen i-a găsit înlocuitor lui Manuel Neuer. După ce portarul german și-a fracturat piciorul la schi, bavarezii sunt nevoiți să aducă un alt portar de valoare apropiată.

Conform presei din Elveția, bavarezii vor să-l transfere pe Yann Sommer, portarul elvețian de 34 ani de la Borussia Monchengladbach. În urma prestațiilor solide din ultimii ani, Sommer este considerat unul dintre cei mai buni portari din Bundesliga.

Elvețianul și-a dat deja acceptul pentru a ajunge pe Allianz Arena, iar transferul are șanse mari să devină realitate chiar în următoarele zile. Lui Yann Sommer îi expiră contractul cu Monchengladbach la finalul acestui sezon, iar șefii clubului nu vor dori să-l piardă gratis.

Ajuns la 34 de ani, Sommer a impresionat atât în Bundesliga, cât și la naționala Elveției. La EURO 2020, acolo unde Elveția a ajuns până în „sferturi”, Sommer a fost un jucător esențial.

Bayern visează la Harry Kane

La finalul lunii noiembrie, președintele lui Bayern, Oliver Kahn, și-a declarat dragostea pentru golgheterul lui Tottenham, Harry Kane.

Harry Kane are porţile deschise în Bavaria, după cum a dat de înţeles preşedintele clubului.

Sigur, Harry Kane este un fotbalist foarte bun, dar mai sunt mulți alții. Urmărim foarte mulți jucători și nu e în regulă să vorbesc despre cei aflați sub contract cu alte echipe. Repet, avem o echipă care se descurcă foarte bine pentru moment”, a spus Kahn, citat de Fabrizio Romano.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și