Închide meniul

Bayern Munchen i-a găsit înlocuitor lui Manuel Neuer. Transfer important pregătit de bavarezi

Sebastian Cristian Publicat: 4 ianuarie 2023, 11:30

Bayern Munchen i-a găsit înlocuitor lui Manuel Neuer. Transfer important pregătit de bavarezi

Bayern Munchen i-a găsit înlocuitor lui Manuel Neuer

Manuel Neuer și Yann Sommer / Profimedia

  • Bayern Munchen i-a găsit înlocuitor lui Manuel Neuer
  • Portarul german s-a accidentat la schi si va rata restul sezonului

Bayern Munchen i-a găsit înlocuitor lui Manuel Neuer. După ce portarul german și-a fracturat piciorul la schi, bavarezii sunt nevoiți să aducă un alt portar de valoare apropiată. Restul sezonului se anunță unul foarte complicat pentru nemți, motiv pentru care oficialii clubului s-au orientat repede.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform presei din Elveția, bavarezii vor să-l transfere pe Yann Sommer, portarul elvețian de 34 ani de la Borussia Monchengladbach. În urma prestațiilor solide din ultimii ani, Sommer este considerat unul dintre cei mai buni portari din Bundesliga.

Bayern Munchen i-a găsit înlocuitor lui Manuel Neuer

Elvețianul și-a dat deja acceptul pentru a ajunge pe Allianz Arena, iar transferul are șanse mari să devină realitate chiar în următoarele zile. Lui Yann Sommer îi expiră contractul cu Monchengladbach la finalul acestui sezon, iar șefii clubului nu vor dori să-l piardă gratis.

Reclamă

Ajuns la 34 de ani, Sommer a impresionat atât în Bundesliga, cât și la naționala Elveției. La EURO 2020, acolo unde Elveția a ajuns până în „sferturi”, Sommer a fost un jucător esențial.

Pentru Bayern Munchen urmează o perioadă de foc. În campionat se află pe primul loc, însă avansul față de Freiburg, ocupanta locului secund, este de numai 4 puncte. În Liga Campionilor, bavarezii vor avea o „dublă” extrem de complicată. Pe 14 februarie, respectiv 8 martie, campioana Germaniei o va întâlni pe PSG, campioana Franței.

Reclamă

Manuel Neuer și-a fracturat piciorul la schi

Portarul lui Bayern Munchen, Manuel Neuer, şi-a fracturat piciorul drept la schi şi nu va mai evolua în acest sezon.

Neuer a anunțat pe Instagram că a mers la schi pentru a-şi limpezi gândurile după eliminarea echipei Germaniei de la Cupa Mondială, dar a suferit un accident care l-a scos din circuit la fotbal.

„Vă salut! Ce să spun…sfârşitul anului ar fi putut cu siguranţă să fie mai bun”, începe Manuel Neuer mesajul său în care apare pe un pat de spital cu piciorul în ghips.

Reclamă 4 / 0/3

„Operaţia de ieri a decurs bine. Multumesc mult medicilor! Cu toate acestea, mă doare să ştiu că sezonul actual s-a încheiat pentru mine. Aveţi grijă de voi”, a mai scris el.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
O echipă din Liga a 3-a s-a calificat miraculos în semifinalele Cupei Germaniei!
Bundesliga • 13 mart., 8:46
O echipă din Liga a 3-a s-a calificat miraculos în semifinalele Cupei Germaniei! Pe cine a eliminat, după ce a trecut de Bayern!
Harry Kane, performanţă fantastică în Bayern Munchen - Mainz 8-1
Bundesliga • 9 mart., 18:34
Harry Kane, performanţă fantastică în Bayern Munchen – Mainz 8-1! Englezul a stabilit un nou record în Bundesliga
Cât costă "transferul" uriaş al lui Xabi Alonso
Bundesliga • 29 feb., 12:51
Cât costă „transferul” uriaş al lui Xabi Alonso. Bayern Munchen şi Liverpool luptă pentru semnătura lui
Zinedine Zidane revine din sezonul viitor
Fotbal • 27 feb., 13:14
Zinedine Zidane revine din sezonul viitor! Colosul favorit să-l readucă în lupta pentru trofee
Real Madrid mai dă un "tun", după ce s-a înţeles cu Kylian Mbappe! Florentino Perez, acord verbal cu un star al lui Bayern
La Liga • 26 feb., 18:10
Real Madrid mai dă un „tun”, după ce s-a înţeles cu Kylian Mbappe! Florentino Perez, acord verbal cu un star al lui Bayern