Închide meniul

Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii

Alex Masgras Publicat: 19 aprilie 2024, 16:00

Reclamă
Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii

Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii

Zinedine Zidane, în timpul unui meci demonstrativ / Profimedia

Presa din Spania anunţă că Zinedine Zidane este la un pas de Bayern Munchen. Rămas liber de contract din 2021, atunci când s-a despărţit de Real Madrid, „Zizou” nu a mai antrenat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De trei ori câştigător al Ligii Campionilor cu formaţia de pe Santiago Bernabeu din postura de antrenor, Zidane este foarte aproape de a semna un contract cu un al gigant al fotbalului european.

Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii

Thomas Tuchel va pleca de la Bayern Munchen la finalul acestui sezon, iar bavarezii sunt foarte aproape de a semna cu înlocuitorul acestuia. Potrivit mundodeportivo.com, Zinedine Zidane este foarte aproape de a semna cu Bayern Munchen,

După ce Xabi Alonso a anunţat că va continua la Bayer Leverkusen şi Julian Nagelsmann a anunţat că şi-a prelungit contractul cu naţionala Germaniei, spaniolii susţin că Zidane a ajuns la un acord de principiu cu antrenorul francez.

Reclamă

Rămâne doar ca cele două părţi să se înţeleagă asupra unui buget care să îi asigure lui Zidane suficiente resurse pentru a întări echipa, în mod special în apărare. Defensiva bavarezilor nu este pe placul francezului, care vrea să aibă susţinere financiară din partea clubului pentru a rezolva toate aceste probleme, iar sursa mai sus menţionată susţine că cei din conducerea lui Bayern vor accesta să facă acest lucru.

O problemă legată de venirea lui Zidane la Bayern Munchen ar fi legată de comunicare. Francezul nu cunoaşte limba germană, iar limba engleză nu o stăpâneşte foarte bine. Mai mult, el a declarat în trecut că i-ar fi greu să preia o echipă, fără să cunoască limba ţării respective.

Proteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci”

Au avut loc proteste incendiare în timpul meciului Bayern Munchen – Arsenal, returul sferturilor de finală UEFA Champions League. Echipa lui Thomas Tuchel a obţinut calificarea în penultima fază a competiţiei, după ce s-a impus cu 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

În meciul în care Joshua Kimmich a fost unicul marcator, fanii lui Bayern Munchen au creat o atmosferă incendiară şi au protestat împotriva UEFA, dar şi împotriva preţului mare al biletelor.

La meciul tur de pe Emirates, fanii lui Bayern nu au avut acces, după ce UEFA i-a pedepsit pe fanii formaţiei din Munchen pentru incidentele de la meciul cu Lazio. În minutul 14, bavarezii au afişat un banner cu mesajul „Nici nouă nu ne place de tine! Excludeţi UEFA! Ieşi de pe stadionul nostru”.

Fanii lui Bayern Munchen, care au aprins torţe şi au creat o atmosferă incendiară, au protestat şi împotriva conducerii clubului, fiind nemulţumiţi de preţurile biletelor:

„Între 70 și 150 de euro pentru un bilet. E vreo diferență față de cei de la Arsenal, care-și mulg fanii ca pe vaci?”, a fost un alt banner afişat de bavarezi.

Unicul marcator al returului de pe Allianz Arena a fost Joshua Kimmich. Echipa lui Thomas Tuchel s-a impus cu 1-0, după ce turul de pe Emirates s-a încheiat la egalitate, 2-2.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și