Închide meniul
Foto

Proteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci”

Alex Masgras Publicat: 18 aprilie 2024, 9:53

Reclamă
Proteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci”

Proteste incendiare la Bayern Munchen - Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: "Îşi mulg fanii ca pe vaci"

Fanii lui Bayern Munchen au creat o atmosferă incendiară la meciul cu Arsenal / Profimedia

Au avut loc proteste incendiare în timpul meciului Bayern Munchen – Arsenal, returul sferturilor de finală UEFA Champions League. Echipa lui Thomas Tuchel a obţinut calificarea în penultima fază a competiţiei, după ce s-a impus cu 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În meciul în care Joshua Kimmich a fost unicul marcator, fanii lui Bayern Munchen au creat o atmosferă incendiară şi au protestat împotriva UEFA, dar şi împotriva preţului mare al biletelor.

Proteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci”

La meciul tur de pe Emirates, fanii lui Bayern nu au avut acces, după ce UEFA i-a pedepsit pe fanii formaţiei din Munchen pentru incidentele de la meciul cu Lazio. În minutul 14, bavarezii au afişat un banner cu mesajul „Nici nouă nu ne place de tine! Excludeţi UEFA! Ieşi de pe stadionul nostru”.

Fanii lui Bayern Munchen, care au aprins torţe şi au creat o atmosferă incendiară, au protestat şi împotriva conducerii clubului, fiind nemulţumiţi de preţurile biletelor:

„Între 70 și 150 de euro pentru un bilet. E vreo diferență față de cei de la Arsenal, care-și mulg fanii ca pe vaci?”, a fost un alt banner afişat de bavarezi. (VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINI CU ATMOSFERA CREATĂ DE FANII BAVAREZI)

Reclamă

Unicul marcator al returului de pe Allianz Arena a fost Joshua Kimmich. Echipa lui Thomas Tuchel s-a impus cu 1-0, după ce turul de pe Emirates s-a încheiat la egalitate, 2-2.

Mikel Arteta, verdict dur după eliminarea lui Arsenal din UEFA Champions League: „Vestiarul e devastat”

Mikel Arteta a oferit un verdict dur după eliminarea lui Arsenal din UEFA Champions League. Reveniți după șapte ani în cea mai importantă competiție intercluburi din Europa, „tunarii” s-au oprit în sferturi, acolo unde au fost eliminați de Bayern Munchen.

„Trebuie să fim alături de jucători, să stăm lângă ei și să îi susținem, să le oferim dragostea noastră. Trebuie să ne adunăm pentru ca avem un meci foarte important sâmbătă. Chiar vrem și trebuie să arătăm că suntem capabili să ne revenim.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să trecem peste durerea provocată de această înfrângere, să ne ridicăm, să revenim cu aceeași atitudine și să sperăm că o vom învinge pe Wolverhampton.

În acest moment, vestiarul e devastat. Nu lot găsi cuvintele potrivite pentru a le ridica moralul. Aș fi vrut să le am. Trebuie să trecem peste.

Acest club nu a participat în Champions League timp de 7 ani și acum vreți ca în primul an să fie în semifinale sau în finală. Cu toții ne-am dorit foarte mult, dar, așa cum puteți vedea și la alte cluburi, durează șase sau șapte ani pentru a ajunge acolo.

Am încercat împotriva unei echipe care are foarte multă experiență, într-o dublă care a fost extrem de echilibrată. Au fost momente când noi am fost mai buni.

Le-am oferit două goluri și asta a fost un avantaj mare pentru ei. Nu a fost loc de erori și noi am făcut greșeli mari în careu. A fost dificil”, a declarat Mikel Arteta, potrivit skysports.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern Vezi toate știrile
Citește și