Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Care este relaţia dintre Victor Piţurcă şi Gigi Becali. De cât timp nu au mai vorbit cei doi: „Atunci am stat de vorbă mai mult!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 aprilie 2022, 11:57

Care este relaţia dintre Victor Piţurcă şi Gigi Becali. De cât timp nu au mai vorbit cei doi: „Atunci am stat de vorbă mai mult!

Victor Pițurcă a numit cel mai valoros jucător de la Universitatea Craiova

Victor Piţurcă, în cadrul unui interviu pentru Antena Sport / Captură AS.ro

Victor Piţurcă şi Gigi Becali au fost cei mai buni prieteni, însă relaţiile dintre cei doi s-au răcit în ultimii ani. Colaborarea de scurtă durată din 2010, dar şi problemele din „Dosarul Valiza” au deteriorat relaţia dintre cei doi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Piţurcă a dezvăluit că nu mai vorbeşte des cu Gigi Becali. Ultima dată au vorbit în urmă cu aproximativ un an, moment în care fostul selecţioner s-a infectat cu Covid, iar Gigi Becali i-a sărit în ajutor cu medicamente.

Victor Piţurcă: „Nu am mai vorbit de mult cu Gigi Becali”

N-am mai vorbit de mult. Un an de zile aproape, când am avut Covid m-a ajutat el şi atunci am stat de vorbă mai mult. În rest, nu„, a spus Victor Piţurcă în exclusivitate pentru Antena Sport.

Transferul lui Victor Pițurcă la Lens, aprobat de Valentin Ceaușescu

Transferul lui Victor Pițurcă la Lens s-a realizat cu aprobarea lui Valentin Ceaușescu. Fostul atacant a povestit, într-un interviu pentru AntenaSport, cum a reușit să plece din țară. Înainte de a pleca în Franța, Pițurcă a fost dorit de Anderlecht, însă cei de la Steaua au refuzat.

Pițurcă i-a impresionat pe cei de la Anderlecht în meciul din1986, de pe Ghencea. Belgienii ofereau o sumă impresionantă, dar Valentin Ceaușescu s-a opus atunci.

Reclamă

Eu nu am convins pe nimeni, domnul Valentin ne-a ajutat! I-a dat drumul lui Loți, avea o vârstă. Eu cu Tudorel, la fel, aveam o vârstă și ne-a dat voie să plecăm. Domnul Valentin putea să-mi dea drumul mai devreme, după meciul cu Anderlecht, atunci.

Am avut ofertă de la Anderlecht, pe bani foarte mulți. Atunci nu mi-a dat voie, avea Steaua nevoie de mine. Uite că, după ne-a ajutat și am plecat în străinătate„, a dezvăluit Victor Pițurcă la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş Vezi toate știrile
Citește și