Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Transferul lui Victor Pițurcă la Lens, aprobat de Valentin Ceaușescu! De ce a ratat transferul la Anderlecht: „Am avut ofertă, pe bani foarte mulți!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 aprilie 2022, 10:23

Transferul lui Victor Pițurcă la Lens, aprobat de Valentin Ceaușescu! De ce a ratat transferul la Anderlecht: „Am avut ofertă, pe bani foarte mulți!

Victor Pițurcă a jucat pentru Steaua

Victor Piţurcă, într-o conferință de presă / Hepta

Transferul lui Victor Pițurcă la Lens s-a realizat cu aprobarea lui Valentin Ceaușescu. Fostul atacant a povestit, într-un interviu pentru AntenaSport, cum a reușit să plece din țară. Înainte de a pleca în Franța, Pițurcă a fost dorit de Anderlecht, însă cei de la Steaua au refuzat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pițurcă i-a impresionat pe cei de la Anderlecht în meciul din1986, de pe Ghencea. Belgienii ofereau o sumă impresionantă, dar Valentin Ceaușescu s-a opus atunci.

Transferul lui Victor Pițurcă la Lens

Eu nu am convins pe nimeni, domnul Valentin ne-a ajutat! I-a dat drumul lui Loți, avea o vârstă. Eu cu Tudorel, la fel, aveam o vârstă și ne-a dat voie să plecăm. Domnul Valentin putea să-mi dea drumul mai devreme, după meciul cu Anderlecht, atunci.

Am avut ofertă de la Anderlecht, pe bani foarte mulți. Atunci nu mi-a dat voie, avea Steaua nevoie de mine. Uite că, după ne-a ajutat și am plecat în străinătate„, a dezvăluit Victor Pițurcă la AS.ro LIVE.

Transferul lui Victor Pițurcă la Anderlecht a fost refuzat de Steaua

Înainte să fie ofertat de Anderlecht, Victor Pițurcă i-a învins de unul singur pe belgieni. Fostul atacant a marcat două goluri și a dat o pasă de gol pentru Balint. Se întâmpla pe 16 aprilie 1986, pe Ghencea, în semifinala Cupei Campionilor Europeni.

Reclamă

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Meciul cu Anderlecht a fost cel mai bun meci al Stelei, din toate timpurile. Ei aveau o echipă incredibil de bună. Au trecut 36 de ani, nici nu îmi vine să cred„, a mai spus Pițurcă pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și