Închide meniul

Carlo Ancelotti a confirmat plecarea lui Casemiro la Manchester United: „Ne-a ajutat enorm. Vrea să încerce ceva nou”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 august 2022, 16:43

Carlo Ancelotti a confirmat plecarea lui Casemiro la Manchester United: „Ne-a ajutat enorm. Vrea să încerce ceva nou

Casemiro şi Carlo Ancelotti

Casemiro şi Carlo Ancelotti/ Profimedia

Carlo Ancelotti a confirmat plecarea lui Casemiro la Manchester United. Antrenorul lui Real Madrid a dezvăluit că mijlocaşul brazilian este decis să dea curs unei noi provocări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Casemiro este aproape de o despărţire de Real Madrid în această vară. După un start dezastruos de sezon, Manchester United vrea să dea lovitura prin obţinerea semnăturii mijlocaşului ajuns la 30 de ani, şi au pus pe masă o ofertă de 60 de milioane de euro.

Carlo Ancelotti confirmă plecarea lui Casemiro la Manchester United

Carlo Ancelotti a dezvăluit faptul că a purtat discuţii cu Casemiro, iar jucătorul i-a mărturisit că îşi doreşte să încerce o nouă aventură. De asemenea, antrenorul lui Real Madrid a declarat că se poartă negocieri între cele două cluburi, iar în cazul în care mutarea se va concretiza, echipa „gaşlacticilor” nu va rămâne descoperită.

„Am vorbit cu el în această dimineaţă. Vrea să dea curs unei noi provocări, unei noi oportunităţi. Clubul îl înţelege, având în vedere ce a reuşit aici şi ce este el ca persoană. Se poartă negocieri, nimic nu este oficial, dar dorinţa lui de a pleca este clară. Dacă este o înţelegere, avem cu cine să îl înlocuim”, a declarat Carlo Ancelotti, citat de Marca.

Totodată, Carlo Ancelotti a declarat că nu-l va convinge pe Casemiro să rămână pe Santiago Bernabeu, având în vedere că acesta a ajutat enorm echipa, ci îi înţelege motivele pentru care vrea să plece de la Madrid.

Reclamă

„Nu am încercat să-l conving. Am vorbit mult cu el, am încredere în el, ne-a ajutat enorm. Auzind cât de mult îşi doreşte să plece, nu mai există cale de întors. Trebuie să luăm în considerare asta. Nu ştiu ce se va întâmpla în următoarele ore, dacă va rămâne sau nu. Planurile lui Real Madrid nu se vor schimba, acelea de a lupta pentru toate competiţiile. Sunt convins că ne vom descurca şi cu şi fără Casemiro”, a mai declarat Carlo Ancelotti, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Fabrizio Romano a publicat ultimele detalii despre transferul lui Casemiro

Mutarea lui Casemiro pe Old Trafford a fost confirmată şi de jurnalistul italian Fabrizio Romano, care dezvăluie unele detalii despre contractul pe care brazilianul îl va avea la Manchester.

„Casemiro s-a înţeles pentru patru ani, cu opţiune de prelungire până în 2027. Vizita medicală şi viza se vor rezolva pe parcursul weekend-ului”, a fost mesajul transmis de Fabrizio Romano, pe contul oficial de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Casemiro, la un pas să semneze cu Manchester United

Casemiro se află la un pas să semneze cu Manchester United. Conducătorii clubului de pe Old Trafford au pus pe masă 70 de milioane de euro pentru mijlocașul de la Real Madrid, ajuns la 30 de ani. Campioana Spaniei și-a dat ok-ul, așa că, dacă vizita medicală va decurge conform planului, internaționalul brazilian va fi prezentat în următoarele zile la United.

La Manchester United, mijlocașul brazilian va primi un contract valabil până în 2026, cu opțiunea de prelungire pe încă un sezon. Casemiro ar urma să aibă un salariu aproape dublu față de cel încasat la Real Madrid: 16,6 milioane de euro/an.

Conducătorii de pe Old Trafford sunt optimiști că mutarea a devenit numai o chestiune de timp, care se va rezolva în 24-48 de ore.

Casemiro, aproape să joace din nou împreună cu Cristiano Ronaldo

Manchester United așteaptă ca internaționalul sud-american să primească viza pentru Marea Britanie, iar ulterior să efectueze vizita medicală și, în final, să semneze contractul.

Având în vedere timpul scurt până la următoarea etapă din Premier League, este puțin probabil ca brazilianul să poată fi folosit de Manchester United în derby-ul cu Liverpool, de luni.

Casemiro a jucat la Real în ultimele 7 sezoane, reușind să înscrie 31 de goluri și să ofere 29 de pase decisive în 336 de meciuri. La Manchester United, brazilianul ar urma să redevină coleg cu Cristiano Ronaldo, alături de care a mai evoluat pe Santiago Bernabeu în perioada 2015-2018.

Reclamă

United a început dezastruos sezonul din Premier League, cu două înfrângeri umilitoare suferite în primele două runde: 1-2 cu Brighton, acasă, și 0-4 cu Bre

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și