Închide meniul

Casemiro, la un pas să semneze cu Manchester United! “Diavolii” au pus pe masă 70 de milioane de euro pentru mijlocașul lui Real Madrid

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 19 august 2022, 9:19

Casemiro, la un pas să semneze cu Manchester United! “Diavolii” au pus pe masă 70 de milioane de euro pentru mijlocașul lui Real Madrid

Casemiro, mesaj emoţionant pentru Real Madrid

Casemiro, în tricoul lui Real Madrid / Profimedia

Casemiro se află la un pas să semneze cu Manchester United. Conducătorii clubului de pe Old Trafford au pus pe masă 70 de milioane de euro pentru mijlocașul de la Real Madrid, ajuns la 30 de ani. Campioana Spaniei și-a dat ok-ul, așa că, dacă vizita medicală va decurge conform planului, internaționalul brazilian va fi prezentat în următoarele zile la United.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester United este foarte aproape să rezolve transferul lui Casemiro.

Casemiro, la un pas să semneze cu Manchester United

Potrivit expertului în mercato Fabrizio Romano, United va trimite astăzi oferta oficială celor de la Real Madrid: 60 de milioane de euro + alte 10 milioane sub formă de bonusuri.

În același timp, presa din Anglia anunță că transferul este ca și făcut, ținând cont că oficialii de pe Santiago Bernabeu și-ar fi dat deja acordul pentru plecarea lui Casemiro.

Reclamă

La Manchester United, mijlocașul brazilian va primi un contract valabil până în 2026, cu opțiunea de prelungire pe încă un sezon. Casemiro ar urma să aibă un salariu aproape dublu față de cel încasat la Real Madrid: 16,6 milioane de euro/an.

Conducătorii de pe Old Trafford sunt optimiști că mutarea a devenit numai o chestiune de timp, care se va rezolva în 24-48 de ore.

Casemiro, aproape să joace din nou împreună cu Cristiano Ronaldo

Manchester United așteaptă ca internaționalul sud-american să primească viza pentru Marea Britanie, iar ulterior să efectueze vizita medicală și, în final, să semneze contractul.

Reclamă 4 / 0/3

Având în vedere timpul scurt până la următoarea etapă din Premier League, este puțin probabil ca brazilianul să poată fi folosit de Manchester United în derby-ul cu Liverpool, de luni.

Casemiro a jucat la Real în ultimele 7 sezoane, reușind să înscrie 31 de goluri și să ofere 29 de pase decisive în 336 de meciuri. La Manchester United, brazilianul ar urma să redevină coleg cu Cristiano Ronaldo, alături de care a mai evoluat pe Santiago Bernabeu în perioada 2015-2018.

United a început dezastruos sezonul din Premier League, cu două înfrângeri umilitoare suferite în primele două runde: 1-2 cu Brighton, acasă, și 0-4 cu Bre

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:40 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! Vezi toate știrile
Citește și