Închide meniul
Foto

Casa patronului de la Celtic a fost incendiată! Peter Lawwell a trăit şocul vieţii. „A fost o explozie!”. 40 de pompieri au intervenit

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 mai 2021, 17:48

Casa patronului de la Celtic a fost incendiată! Peter Lawwell a trăit şocul vieţii. „A fost o explozie!”. 40 de pompieri au intervenit

The Sun

Casa lui Peter Lawwell a fost incendiată. Au intervenit 40 de pompieri

Potrivit The Sun, câteva persoane necunoscute ar fi aruncat cu benzină pe maşinile aflate în apropierea locuinţei şi le-au dat foc. Flăcările s-au răspândit asupra vilei şi a garajului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Casa patronului de la Celtic a fost incendiată. Peter Laweell a suferit un şoc!

Opt maşini de pompieri s-au grăbit să ajungă la reşedinţa milionarului de 61 de ani. Peter Lawwell, fiica şi nepoata lui dormeau în momentul în care focul s-a propagat în reşedinţa de lux de la periferia oraşului Glasgow.

Din fericire, nu au fost victime. 40 de pompieri s-au luptat o lungă perioadă cu focul. Finanţatorul lui Celtic a fost afectat grav de momentele tragice prin care a trecut.

Putem confirma că au fost produse pagube semnificative casei și vehiculelor lui Peter Lawwell, în urma unei explozii și a unui incendiu, care au avut loc în această dimineață. Familia lui Peter a fost obligată să părăsească proprietatea şi este extrem de şocată de aceste evenimente cumplite.

Din ce am înţeles, poliţiştii din Scoţia fac o anchetă penală. Peter şi familia lui vor primi, desigur, sprijinul tuturor celor din club„, se anunţă, într-un comunicat al lui Celtic, după ce casa patronului de la Celtic a fost incendiată.

Reclamă

Fanii lui Rangers au sărbătorit câştigarea titlului cu un sicriu verde

Celtic a terminat pe locul secund campionatul în Scoţia. Seria de nouă titluri i-a fost întreruptă de marea rivală, Rangers. Ianis Hagi a primit medalia de campion la finalul meciului Rangers – Aberdeen 4-0. Fiul lui Gică Hagi a ajuns la 12 pase decisive, capitol la care nu are rival în competiţia internă.

Citește și:

Imediat după fluierul final s-a declanşat fiesta. Steven Gerrard şi jucătorii săi au primit trofeul şi medaliile de campioni. Neînvinsă în cele 38 de etape, Rangers a cucerit cel de-al 55-lea titlu din istorie!

Reclamă 4 / 0/3

 

Fanii au luat cu asalt străzile din Glasgow, chiar dacă au fost avertizaţi de poliţişti să respecte regulile de distanţare socială. Bucuria câştigării titlului, după o pauză de 10 ani, a fost mult prea mare! Ultraşii lui Rangers le-au transmis şi un mesaj necruţător rivalilor. Au venit la stadion cu un sicriu verde, culoare de pe echipamentul lui Celtic.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și