Închide meniul

Cât ghinion! Ansu Fati a suferit o accidentare gravă şi va lipsi o lungă perioadă de pe teren. Verdictul medicilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 noiembrie 2020, 6:05

Cât ghinion! Ansu Fati a suferit o accidentare gravă şi va lipsi o lungă perioadă de pe teren. Verdictul medicilor

Profimediaimages

Ansu Fati a suferit o ruptură de menisc

Tânărul jucător a suferit o ruptură de menisc la genunchiul stâng. Trebuie să decidă, alături de familie şi de conducătorii clubului, ce intervenţie chirurgicală va urma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ansu Fati are nevoie de operaţie

Jurnaliştii de la Marca au discutat cu un renumit medic. Pedro Luis Ripoll a anunţat că, în cazul în care Ansu Fati va decide varianta de a i se scoate meniscul, va lipsi în jur de cinci săptămâni. În caz contrar, recuperarea va dura între trei şi cinci luni. 

"Avem de-a face cu un atlet de 18 ani. Literatura medicală nu lasă îndoieli în privinţa tratamentului. Meniscul trebuie păstrat. Leziunile articulare ale cartilajului nu se vindecă, de aceea trebuie avută grijă şi e nevoie cu orice preţ să fie suturat meniscul", a transmis Ripoll pentru sursa citată.

Indiferent de decizia pe care o va lua, Ansu Fati va rata atât derby-ul cu Atletico Madrid, cât şi returul cu Dinamo Kiev. Patru goluri în şapte apariţii are puştiul de 18 ani în La Liga.

Ansu Fati a impresionat împotriva rivalilor de la Real Madrid şi a devenit cel mai tânăr marcator din istoria El Clasico! Vechiul record era deținut de legendarul Raul, care a marcat la 18 ani și 85 de zile. Mai mult, Fati a marcat golul cu numărul 400 pentru Barcelona în derby-urile cu gruparea blanco.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” Vezi toate știrile
Citește și