Închide meniul

Cât ghinion pentru FCSB! Florin Tănase, urmărit în State. Două echipe din MLS veneau să îl vadă la meciurile cu CFR și Craiova

Gal Dorin Publicat: 24 noiembrie 2020, 10:19

Reclamă
Cât ghinion pentru FCSB! Florin Tănase, urmărit în State. Două echipe din MLS veneau să îl vadă la meciurile cu CFR și Craiova

profimediaimages

Florin Tănase urma să fie vizionat de două echipe din MLS la meciurile cu CFR și Craiova

Gigi Becali este disperat să își vândă căpitanul deoarece acesta va intra în curând în ultima jumătate de an a contractului său și va avea voie să discute cu orice echipă din ianuarie 2021. Tănase a refuzat deja prelungirea înțelegerii cu formația bucureșteană. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Montreal Impact, echipa antrenată de legendarul Therry Henry, dar și New York City FC, echipe șeicilor de la Manchester City, urmau să trimită oameni pentru a-l urmări pe căpitanul FCSB-ului în timpul duelurilor tari cu CFR și Craiova, programate pe 12 respectiv 16 decembrie, raportează sport.ro

Florin Tănase, ghinion din cauza accidentărilor

Ghinionul se ține însă strâns de Florin Tănase. După ce a fost deja indisponibil o perioadă din cauza COVID-19, el a ieșit în minutul 67 al meciului cu Gaz Metan Mediaș acuzând dureri musculare puternice după o intrare după a lui Mihai Butean.

Din informațiile AS.ro, Tănase resimte dureri intense la coapsă și este cu siguranță indisponibil pentru cel puțin două săptămâni. În același meci s-a accidentat și Dennis Man, cealaltă ”perlă” a lui Gigi Becali.

Pierderea este una imensă pentru FCSB. Atât Tănase, cât și Man vor lipsi cel puțin două săptămâni, iar staff-ul medical al roș-albaștrilor speră să-i recupereze pe aceștia până la duelurile de foc cu CFR și Craiova, atunci când se speră să revină și Florinel Coman.

Reclamă

”Nu au venit cu probleme de la națională. S-au antrenat normal, dar astăzi au simțit probleme musculare. Încă nu știu cât de grav este. Sper să-i recuperăm cât mai repede”, a spus Toni Petrea după meciul câștigat la Mediaș.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și