Închide meniul

Cât valorează ucrainenii pe care Gigi Becali vrea să-i transfere la FCSB! Cum poate arăta primul „11” al roș-albaștrilor

Alexandru Ivan Publicat: 22 martie 2022, 22:01 / Actualizat: 22 martie 2022, 23:57

Cât valorează ucrainenii pe care Gigi Becali vrea să-i transfere la FCSB! Cum poate arăta primul „11 al roș-albaștrilor

Gigi Becali şi-a inaugurat hotelul de pe litoral

Hepta

  • Cât valorează ucrainenii pe care Gigi Becali vrea să-i transfere la FCSB
  • Unul dintre ei ar deveni cel mai scump fotbalist din Liga 1

Gigi Becali a anunţat lovituri uriaşe pe piaţa transferurilor. Mai mulți jucători ucraineni, căpitanul celor de la Dinamo Kiev, dar şi alte două staruri de la Şahtior, sunt pe lista celor de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergiy Sydorchuk (30 de ani, mijlocaș defensiv), căpitanul celor de la Dinamo Kiev, Taras Stepanenko (32 de ani, „închizător”) şi Sergiy Kryvtsov (31 de ani, fundaș central), de la Şahtior, pot semna cu FCSB, anunţă gsp.ro. Totul vine după ce patronul de la FCSB le-a pus la dispoziţie celor de la Dinamo Kiev baza din Berceni.

Cât valorează cei trei fotbaliști ucraineni doriți de FCSB

Sergiy Sydorchuk e cotat la 5 milioane de euro și joacă pentru Dinamo Kiev din 2013. În caz că va ajunge la FCSB, nu va fi cel mai bine cotat fotbalist din lot. Florin Tănase valorează 5,5 milioane de euro.

Reclamă

Sydorchuk joacă pe postul de mijlocaș defensiv. La naționala Ucrainei, a adunat 47 de selecții și a reușit trei goluri.

Taras Stepanenko, 6 milioane de euro, ar deveni cel mai scump jucător de la FCSB și din Liga 1. El joacă pe același post de mijlocaș defensiv și e legitimat la Șahtior din 2010.

Reclamă

Sergiy Kryvtsov, 3 milioane de euro, ar deveni cel mai valoros fundaș al roș-albaștrilor. În prezent, cel mai scump om din apărarea lui Gigi Becali e Iulian Cristea, cotat la 1,5 milioane de euro. Kryvtsov joacă pe postul de fundaș central și e la Șahtior de 12 ani.

Gigi Becali, trei lovituri uriașe la FCSB

Mai e vorba și de încă trei jucători, care să se antreneze la noi, care vor juca în echipa națională a Ucrainei. Nu am pretenții de bani, vreau să ajut. Este posibil ca asta să se întoarcă printr-un contract, într-o lună jumătate sau două, cu trei jucători de la echipa natională a Ucrainei. Căpitanul echipei, Sidorciuk, cu încă doi jucători de la Șahtior, care stau aici în Pipera. Se vor antrena cu echipa noastră.

Vor să se antreneze cu noi. Mircea asta mi-a spus. Echipa de tineret de la Dinamo Kiev plus încă trei jucători. Trei jucători vor să se antreneze cu noi. Am zis, nu e mai bine să se antreneze și în meciuri oficiale? Și Mircea a zis că ‘DA’. Mâine dimineață vine Mircea Lucescu cu băieții așția trei, vin pe la mine, mergem împreună la bază. Avem deja o clădire nouă unde voiam să mutăm echipa noastră, dar intră acum echipa lui Dinamo Kiev„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cum poate arăta FCSB cu jucătorii ucraineni

UEFA le permite jucătorilor ucraineni să se transfere la alte formaţii europene până la 7 aprilie, după ce ţara lor a fost invadată de către Rusia. Însă, potrivit regulii stabilite de forul european, un club poate legitima maximum doi jucători aflaţi în această stuaţie, pentru a nu altera competiţiile.

  • Târnovanu – V. Crețu, KRYVTSOV, Vinicius, Radunovic – Olaru, SYDORCHUK, Fl. Tănase – Cordea, Mamut, Oct. Popescu

Germania, de exemplu, nu le permite urcainenilor să joace în campionat, tocmai din cauza acestei posibile alterări a competiţiei. Gigi Becali a continuat şi a dat detalii suplimentare.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în dosarul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”