Închide meniul

Gigi Becali a anunţat o lovitură de proporţii! Căpitanul de la Dinamo Kiev şi două staruri de la Şahtior, pe lista FCSB: „Vor semna un contract pe două luni!” Rolul lui Mircea Lucescu

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 martie 2022, 20:10 / Actualizat: 23 martie 2022, 0:20

Gigi Becali a anunţat o lovitură de proporţii! Căpitanul de la Dinamo Kiev şi două staruri de la Şahtior, pe lista FCSB: „Vor semna un contract pe două luni! Rolul lui Mircea Lucescu

Gigi Becali, patronul FCSB

Profimedia

Gigi Becali a anunţat mai multe lovituri uriaşe pe piaţa transferurilor. Căpitanul celor de la Dinamo Kiev, dar şi alte două staruri de la Şahtior sunt pe lista celor de la FCSB. Sergiy Sydorchuk (30 de ani, mijlocaș defensiv), căpitanul celor de la Dinamo Kiev, Taras Stepanenko (32, „închizător”) şi Sergiy Kryvtsov, de la Şahtior, pot semna cu FCSB,  anunţă gsp.ro. Totuş vine după ce patronul de la FCSB le-a pus la dispoziţie celor de la Dinamo Kiev baza din Berceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunţat mai multe transferuri incredibile la FCSB

Mai e vorba și de încă trei jucători, care să se antreneze la noi, care vor juca în echipa națională a Ucrainei. Nu am pretenții de bani, vreau să ajut. Este posibil ca asta să se întoarcă printr-un contract, într-o lună jumătate sau două, cu trei jucători de la echipa natională a Ucrainei. Căpitanul echipei, Sidorciuk, cu încă doi jucători de la Șahtior, care stau aici în Pipera. Se vor antrena cu echipa noastră.

Vor să se antreneze cu noi. Mircea asta mi-a spus. Echipa de tineret de la Dinamo Kiev plus încă trei jucători. Trei jucători vor să se antreneze cu noi. Am zis, nu e mai bine să se antreneze și în meciuri oficiale? Și Mircea a zis că ‘DA’. Mâine dimineață vine Mircea Lucescu cu băieții așția trei, vin pe la mine, mergem împreună la bază. Avem deja o clădire nouă unde voiam să mutăm echipa noastră, dar intră acum echipa lui Dinamo Kiev„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Gigi Becali: „Dacă vin, vor să joace. Ei de asta vin

UEFA le permite jucătorilor ucraineni să se transfere la alte formaţii europene până la 7 aprilie, după ce ţara lor a fost invadată de către Rusia. Însă, potrivit regulii stabilite de forul european, un club poate legitima maximum doi jucători aflaţi în această stuaţie, pentru a nu altera competiţiile. Germania, de exemplu, nu le permite urcainenilor să joace în campionat, tocmai din cauza acestei posibile alterări a competiţiei. Gigi Becali a continuat şi a dat detalii suplimentare.

Nu mă interesează ce salariu au. Eu nu le dau niciun salariu. Eu le dau posibilitatea să joace pe gratis. Ar trebui să le iau bani. Vor semna un contract pe două luni. Orice fotbalist din Ucraina poate juca în afară. Așa a dat-o FIFA. Stepanenko.

Reclamă

Ei au avut oferte, dar e o situație deosebită la mine. Venim să dăm o mână de ajutor unui om care ne găzduiește 30 de jucători. Eu am făcut asta dezinteresat și fără niciun fel de plan. Ei acum pot să vină, dacă nu, nu.

Ei pot să se antreneze și atât. Noi să găzduim toate meciurile. Avem terenuri, am dat ordin ca până când vin ei, să fie condiții de cinci stele. Dacă e convenabil pentru ei, nu e mai bine să și joci? Ca să te menții? Poate semnăm doar cu doi, vom vedea. Dacă vin, vor să joace. Ei de-asta vin. Dacă nu-i semnăm, atunci eu îi las să se antreneze și gata. Dacă nu vor să vină, asta e„, a spus Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gigi Becali a anunţat lovituri pe piaţa transferurilor
  • Starurile care pot semna cu FCSB

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:58 Veste proastă pentru Edi Iordănescu! Un „tricolor” s-a accidentat şi riscă să se opereze 13:42 FotoReacţia lui Gigi Becali după ce a auzit că Adrian Mititelu Jr e în spital! Ce sfat i-a dat lui Adrian Mititelu legat de fiul lui! 13:00 Gigi Becali a dezvăluit cât va lipsi Vlad Chiricheş după ultima accidentare: „Îmi pare rău de el” 12:39 „De Paşte campion” Reacţia lui Gigi Becali atunci când i s-a atras atenţia că e foarte aproape să se întâmple acest lucru! 12:38 Novak Djokovic a rămas lider în clasamentul ATP! Ce avans are sârbul faţă de Jannik Sinner şi Carlos Alcaraz 12:01 Anunţul lui Gigi Becali despre transferurile lui Louis Munteanu şi Denis Alibec! Câţi bani va investi pentru Liga Campionilor 11:50 Marius Şumudică, anunţul pe care îl aşteptau toţi rapidiştii: „M-a contactat Angelescu”! Ce urmează să se întâmple 11:22 Marius Şumudică, verdict dur pentru Gigi Becali: „Nici Europa League”! Jucătorii FCSB-ului pe care i-a făcut praf! 11:06 Kyros Vassaras, verdict categoric după controversa de la FCSB – Rapid! Ce a spus şeful CCA despre golul anulat al giuleştenilor 11:01 Marius Şumudică a tras un mare semnal de alarmă legat de situaţia de la Rapid: „Ar fi un eşec mare!” L-a lăudat pe Dan Şucu Vezi toate știrile
Citește și