Închide meniul

Caz inedit în fotbal! Un milionar a cumpărat un club şi a cerut ca fiul său de 126 de kilograme să fie titular

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 mai 2021, 11:42

Caz inedit în fotbal! Un milionar a cumpărat un club şi a cerut ca fiul său de 126 de kilograme să fie titular

Twitter photosofootball

Caz inedit în fotbal la un club din liga a 2-a din China. Fiul patronului are 126 de klilograme şi a fost impus în echipă

Caz inedit în fotbal! Clubul Zib Cuju, din China, a ajuns în atenţia fanilor din întreaga lume, după ce a fost achiziţionat de milionarul He Shihua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Caz inedit în fotbal. Milionarul care şi-a impus fiul de 126 de kilograme în echipă

Bucuria fanilor grupării din Liga a 2-a a fost de scurtă durată. Intenţiile noului patron au devenit imediat evidente.

Acesta l-a impus în echipă pe fiul său, He Shihua jr., un fotbalist de 126 de kilograme! Fiul patronului a primit tricoul cu numărul 10 şi a fost desemnat să execute toate fazele fixe, scrie infobae.com.

Până să joace la Zib Cuju, He Shihua jr., în vârstă de 35 de ani, nu avea niciun meci în fotbalul profesionist.

Reclamă

Clubul din China a ajuns pe ultimul loc. După cinci etape, are un singur punct şi un golaveraj de -8.

Cosmin Olăroiu, ţeapă uriaşă în China

Şi Cosmin Olăroiu a avut parte de momente neplăcute în fotbalul din China. Antrenorul român a reușit o performanță fără precedent la Jiangsu Suning, câștigând singurul titlu de campioană din istoria clubului.

Din păcate pentru Cosmin Olăroiu, Jiangsu Suning a fost dizolvată la scurt timp după cucerirea titlului, iar antrenorul nu și-a primit nici până aucm banii promiși de la chinezi.

Reclamă 4 / 0/3

Olăroiu și-a căutat dreptatea la FIFA, însă răspunsul primit de la forul internațional l-a lăsat mască. Potrivit dezvăluirilor românului, FIFA a refuzat să se adreseze problemei.

„Am trăit o mare minicună, aşa se numeşte. Ai câştigat, după care totul s-a năruit. Muncești un an și nu te plătesc…

Am mers la FIFA, pe ei nu îi interesează foarte mult şi au zis că nu au jurisdicţie pentru că nu mai e echipă afiliată la FIFA. Dar când noi aveam drepturile de luat de la ei, erau echipă afiliată FIFA”, a spus Cosmis Olăroiu, la Digi Sport.

Recomandări
  • Caz inedit în fotbal
  • Un fotbalist de 126 de kilograme, impus în echipă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și