Închide meniul

Ce a ajuns să facă Fabio Coentrao după retragerea din fotbal. Fostul star de la Real Madrid și-a găsit o nouă ocupație

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 30 august 2023, 19:36

Ce a ajuns să facă Fabio Coentrao după retragerea din fotbal. Fostul star de la Real Madrid și-a găsit o nouă ocupație

Ce a ajuns să facă Fabio Coentrao după retragerea din fotbal

Fabio Coentrao, în tricoul celor de la Real Madrid / Profimediaimages

Ce a ajuns să facă Fabio Coentrao după retragerea din fotbal. Fostul star de la Real Madrid a lăsat lumea „sportului rege” și și-a găsit o nouă ocupație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul fundaș portughez s-a retras din activitatea fotbalistică la vârsta de 33 de ani, în anul 2021, de la Rio Ave, formație care activează în Liga Portugal. Competiția poate fi urmărită live în AntenaPLAY.

Ce a ajuns să facă Fabio Coentrao după retragerea din fotbal. Fostul fundaș de la Real Madrid s-a apucat de pescuit

Fostul fundaș care are în palmares două trofee UEFA Champions League s-a apucat de pescuit, după ce s-a retras din activitatea fotbalistică. Fabio Coentrao și-a cumpărat prima barcă încă din perioada în care juca la Real Madrid, alături de conaționalul său, Cristiano Ronaldo. Recent, acesta a dezvăluit că tatăl său l-a făcut să iubească pescuitul.

„(n.r. Legat de decizia de a se apuca de pescuit) Rădăcinile au fost mereu aici, de când m-am născut. Tatăl meu avea mereu o barcă, îi plăcea foarte mult să pescuiască. Mergeam mereu cu el, îmi plăcea foarte mult.

De fiecare dată când aveam puțin liber, sau când eram în vacanță, alegeam să merg pe mare. Viața mea se învârtea în jurul pescuitului. Bineînțeles, știam că într-o zi cariera mea de fotbalist se va termina și că trebuie să găsesc altă ocupație.

Reclamă

Sunt mereu fericit când sunt pe mare. Având în vedere acest lucru, am ales mă îndrept către această direcție”, a spus Fabio Coentrao, citat de thesun.co.uk.

Fabio Coentrao: „Este ca un loc de muncă obișnuit

De asemenea, acesta a atras atenția asupra noii sale ocupații. Coentrao este de părere că marea ar trebui protejată mai mult, dar și că pescarii ar trebui respectați pentru munca lor.

„Este ca un loc de muncă obișnuit. Marea este atât de frumoasă, avem nevoie de ea. Sunt mulți oameni care muncesc în acest domeniu și ar trebui respectați, așa cum se întâmplă în cazul persoanelor cu alte locuri de muncă”, a mai adăugat fostul fundaș, pentru sursa citată anterior.

Reclamă 4 / 0/3

Începând cu anul trecut, fostul fotbalist, acum în vârstă de 35 de ani, a alcătuit o echipă formată din 45 de pescari, care lucrează pe 3 bărci diferite.

Cariera de fotbalist a lui Fabio Coentrao a fost una cu adevărat impresionantă. Fostul fundaș și-a început activitatea fotbalistică la Rio Ave. A urmat apoi transferul la Benfica, club care l-a împrumutat apoi la Nacional, Real Zaragoza și Rio Ave. A fost cumpărat de Real Madrid în anul 2011, pentru suma de 30 de milioane de euro.

Madrilenii l-au împrumutat la AS Monaco și la Sporting Lisabona, iar, în anul 2018, a plecat definitiv la Rio Ave, echipă de la care s-a retras în anul 2021. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2011, atunci când evolua pentru Benfica și valora suma de 24 milioane de euro.

În palmaresul acestuia se regăsesc următoarele trofee: o Cupă a Spaniei, o Supercupă a Spaniei, două titluri de campion al Spaniei, două trofee UEFA Champions League, două Supercupe ale Europei și 3 Cupe Mondiale ale Cluburilor, care au fost câștigate cu Real Madrid. De asemenea, a mai câștigat și un titlu de campion în Portugalia (cu Benfica), dar și 3 Cupe ale Ligii din Portugalia (două trofee cu Benfica și unul cu Sporting).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și