Închide meniul

Ce a pățit Deac? "De două luni nu joc nimic, nu știu ce se întâmplă cu mine!" Mijlocașul CFR-ului tocmai a fost MVP cu CSKA Sofia

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 octombrie 2020, 19:52

Ce a pățit Deac? "De două luni nu joc nimic, nu știu ce se întâmplă cu mine!" Mijlocașul CFR-ului tocmai a fost MVP cu CSKA Sofia

Profimediaimages

Ciprian Deac, reacție surprinzătoare după meciul cu CSKA Sofia

Ciprian Deac a decis meciul din două faze fixe. Mai întâi i-a centrat perfect lui Rondon (53), care a deschis scorul, după care a executat fără greșeală un penalty (74).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Deac, remarcatul confruntării cu CSKA Sofia

Mijlocașul de 34 de ani a înscris cel de-al 6-lea său gol în competițiile europene. Chiar și așa, a fost extrem de dezamăgit de evoluția sa în meciul de la Sofia.

"Eu sunt un jucător care cred că sunt cel mai mare autocritic al meu și cred că de două luni nu joc nimic. Nu știu ce se întâmplă cu mine. Dar nu e jocul meu, nu sunt mulțumit de mine. Vreau mai mult pe faza ofensivă. Poate m-a ajuns și vârsta, dar nu vreau să cred acest lucru. E clar că vârsta nu iartă pe nimeni. Sper în scurt timp să îmi revin", a declarat Ciprian Deac la Digi Sport.

Deac nu și-a revenit încă după eșecurile suferite în tricoul echipei naționale. Tricolorii au pierdut trei meciuri în decurs de șapte zile!

"Sunt foarte supărat pe mine și pentru meciurile de la echipa națională. E clar că după aceste rezultate nu puteam decât să fim criticați. Vă spun în interior, toți jucătorii au fost foarte supărați. Ne-a durut că nu am putut să câștigăm în Islanda. Vă spun sincer că toți jucătorii suferă", a mai spus mijlocașul CFR-ului.

Reclamă

Pentru CFR Cluj urmează disputa cu FC Voluntari, care va fi duminică, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și