Închide meniul

Ce a putut spune Anamaria Prodan când a aflat că Laurenţiu Reghecampf a fost dat afară de Neftchi Baku. Mesaj surprinzător

Reclamă

Publicat: 22 iunie 2023, 8:49

Ce a putut spune Anamaria Prodan când a aflat că Laurenţiu Reghecampf a fost dat afară de Neftchi Baku. Mesaj surprinzător

Ce a putut spune Anamaria Prodan când a aflat că Laurenţiu Reghecampf a fost dat afară de Neftchi Baku

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf / Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan (50 de ani) a avut prima reacţie după ce a aflat că Laurenţiu Reghecampf (47 de ani) a fost dat afară de Neftchi Baku. Fosta soţie a lui „Reghe” a transmis un mesaj surprinzător pentru antrenorul cu care a fost în scandal în ultimii ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a „îngropat securea războiului” cu Laurenţiu Reghecampf şi l-a anunţat că îi va fi alături. Agentul de jucători şi-a manifestat susţinerea faţă de bărbatul cu care a fost căsătorită aproape 15 ani şi cu care are un copil, pe Bebeto.

Ce a putut spune Anamaria Prodan când a aflat că Laurenţiu Reghecampf a fost dat afară de Neftchi Baku

Nu cred nimic. Cred că Dumnezeu îl va ajuta să-și regăsească forța cu care este înzestrat să ajungă unde a fost mereu. În top. Iar noi familia vom lupta pentru ca el sa fie din nou numărul unu mereu! Reghecampf este top! Nr. 1!

Și noi îl vom susține toată viața. El este tatăl copilului meu și pentru acest dar minunat pe care mi l-a oferit am sa fiu no matter what alături de el forever„, a declarat Anamaria Prodan pentru playtech.ro.

Neftci a terminat pe locul trei în campionat şi a pierdut finala Cupei, motiv pentru care şefii clubului i-au căutat înlocuitor. Sergen Yalcin a fost adus, la Neftchi, în locul românului.

Reclamă

Reghecampf nu duce lipsă de oferte după ce s-a despărţit de echipa din Azerbaidjan. Adrian Mititelu îşi doreşte să îl aducă la FC U Craiova 1948. Oltenii sunt în căutarea unui antrenor, după ce Joao Janeiro a decis să plece la mai puţin de o lună după ce a fost prezentat oficial la echipă.

Câţi bani primeşte Laurenţiu Reghecampf după ce a fost dat afară

Laurenţiu Reghecampf a fost la un pas de o despărţire pe cale amiabilă cu oficialii lui Neftchi, dar şi-a ieşit din minţi când a aflat că antrenorul care urma să îi ia locul, Sergen Yalcin, era deja la echipă.

Potrivit sportinfo.az, Reghecampf s-a întors marţi seară la Baku pentru a discuta ultimele detalii ale despărţirii. Iniţial acceptase să plece fără să primească vreun ban, dar s-a răzgândit în momentul în care a aflat că se pregătea deja prezentarea lui Sergen Yalcin.

Reclamă 4 / 0/3

Jurnaliştii azeri anunţă că Laurenţiu Reghecampf s-a răzgândit atunci şi a cerut plata integrală a clauzei de reziliere. Şefii lui Neftchi nu au mai avut de ales şi i-au făcut pe plac. Ar fi vorba de 45.000 de euro, anunţă playsport.ro.

Laurenţiu Reghecampf pleacă alături de tot staff-ul de la Neftchi. Secunzii Viorel Dinu și Nicolae Grigore, preparatorul fizic Bogdan Cornel Merișanu și antrenorul de portari Florin Tene au rămas liberi de contract.

Laurențiu Reghecampf a rezistat exact un an pe banca lui Neftchi Baku. Iniţial s-a crezut că „Reghe” ar fi acceptat un contract amețitor în Azerbaidjan, dar Anamaria Prodan a venit atunci cu detalii din interior.

Are 22.000 de dolari (n.r.- 21.750 de euro) salariu. El de la 180.000 pe lună, la arabi… Nu e rău, e cam nasol, nu? Că trăiești pe mulți bani, ești obișnuit să trăiești, dar nu cu 10-12 mii pe lună. Și o treime trebuie să îi dea lui Bebeto. El oricum e obligat să plătească, iar eu o să îl execut silit. Nu are ce să facă. Nu poate să ascundă banii din Azerbaijan, e contract”, a spus Anamaria Prodan, în urmă cu un an.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
Vezi toate știrile
Citește și