Închide meniul

Ce au putut găsi jandarmii când au controlat unul dintre autocarele suporterilor Corvinului, înaintea Supercupei cu FCSB

Publicat: 4 iulie 2024, 19:10

Reclamă
Ce au putut găsi jandarmii când au controlat unul dintre autocarele suporterilor Corvinului, înaintea Supercupei cu FCSB

Ce au putut găsi jandarmii când au controlat unul dintre autocarele suporterilor Corvinului

Jandarmii în misiune / Profimediaimages

Iată ce au putut găsi jandarmii, când au controlat unul dintre autocarele suporterilor Corvinului Hunedoara care fac deplasarea spre Bucureşti. Echipa din liga secundă se va lupta cu FCSB în Supercupa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jandarmeria Capitalei anunţă că la un control care a vizat un autocar al suporterilor, înaintea meciului FCSB – Corvinul, contând pentru Supercupa României, s-au descoperit materiale pirotehnice, dar şi “fragmente de natură vegetală”.

Ce au putut găsi jandarmii când au controlat unul dintre autocarele suporterilor Corvinului

Pe timpul deplasării suporterilor echipei CS Corvinul Hunedoara către arena sportivă, cu scopul de a monta coregrafia galeriei, cu ocazia controlului efectuat asupra unui autocar, au fost găsite 38 de materiale pirotehnice ascunse în interiorul acestuia. Totodată, în interiorul unui rucsac au fost depistate mai multe fragmente de natură vegetală, acoperite în staniol, şi o ţigaretă confecţionată artizanal, precizează Jandarmeria.

Potrivit news.ro, au fost întocmite două acte de constatare pentru sesizarea organelor de urmărire penală, cu doi autori, şi alte două acte de sesizare, cu 38 de autori, deoarece niciunul dintre aceştia din urmă nu a recunoscut faptul că a deţinut materialele pirotehnice şi materiile vegetale în cauză.

Obiectele au fost ridicate în vederea confiscării şi predării către organele abilitate, în conformitate cu prevederile Legii nr. 126 din 1995 privind regimul materiilor explozive şi ale Legii nr. 143 din 2000 (republicată) privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

Reclamă
Reclamă 4

Accesul suporterilor în stadion se va face sub supravegherea forţelor de ordine, după un control riguros efectuat de către jandarmerie şi societatea specializată de protecţie şi pază.

FCSB, campioana României, şi Corvinul Hunedoara, câştigătoarea Cupei României, luptă, joi, pentru Supercupa României. Meciul se va disputa pe stadionul Steaua, de la ora 20:00.

Gigi Becali a anunţat echipa FCSB-ului pentru meciul cu Corvinul

Gigi Becali a anunţat echipa FCSB-ului pentru meciul cu Corvinul! Patronul FCSB-ului a dezvăluit 6 titulari din partida ce contează pentru Supercupa României.

Reclamă

O să îl vedeți pe Ștefănescu, care va juca cu orice regulă și orice neregulă. O să îl vedeți pe Băluță, Olaru, Șut, Lixandru și atacant pe David Miculescu. Ce facem, o să îl băgăm pe Musi în poartă dacă așa vrea Burleanu”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Gigi Becali a declarat anterior că nu va folosi un jucător U21 în Supercupa României. Cel mai probabil Becali se va răzgândi în privinţa acestui aspect. Chiar liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, a dezvăluit că a discutat cu patronul FCSB-ului şi că acesta i-a spus că în primul 11 de la meciul cu Corvinul ar urma să facă parte un jucător U21.

Eu n-am vrut să bag U21. Dar m-a sunat Mustață, acum să văd. Suporterii au zis că jucăm pe Ghencea și vrem trofeul. Noi trofeul îl luăm, pentru că vedem cum vorbesc cu Vali, cum e regula. Dacă am câștigat pe teren, îmi dai trofeul. Apoi poți să-l iei printr-o comisie, care să dea meciul pierdut cu 0-3.

Deci eu îl iau, apoi ei îl iau de la mine și eu îl câștig la TAS. Vreau să vorbesc cu galeria, care să înțeleagă un lucru. Trebuie să reparăm niște lucruri cu forța, dacă altfel nu se poate.

La Mustață e posibil să fi intervenit tot cineva de la Federație. Noi câștigăm meciul oricum. El m-a sunat că jucăm în Ghencea și să câștigăm trofeul. Păi noi câștigăm meciul și luăm trofeul. Ori i-a spus cineva, care are o prietenie cu el, că altfel nu-mi explic de unde și până unde a venit asta. Eu o să vorbesc cu toată galeria, trebuie să rezolvăm asta”, a mai declarat Gigi Becali, potrivit sursei citate.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:11

Zeljko Kopic a schimbat-o radical pe Dinamo, pentru noul sezon! Anunț despre următoarele transferuri: „Vom da totul!”

12:01

Daniil Medvedev, despre diferenţele dintre Wimbledon şi US Open: „Să vedem ce se întâmplă anul acesta”

11:28

„Ce sfat îi dați lui Edi Iordănescu?” Mircea Lucescu a oferit imediat un răspuns! Mesaj clar despre viitorul selecționerului

11:20

LIVE VIDEOCursa principală din Formula 2 de la Silverstone e ACUM, în AntenaPLAY! Isack Hadjar, în pole-position

10:57

„E vorba de respect!” Ce detaliu a remarcat Bănel Nicoliță despre Gigi Becali! Dezvăluiri rare despre patronul de la FCB

10:56

Vicenzo Montella, după eliminarea Turciei de la EURO 2024: „Jucătorii nu trebuie să aibă niciun regret”

1 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 2 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 3 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian 6 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024
Citește și