Închide meniul

Gigi Becali a anunţat echipa FCSB-ului pentru meciul cu Corvinul: „Îl băgăm pe Musi în poartă dacă aşa vrea Burleanu”

Bogdan Stănescu Publicat: 4 iulie 2024, 15:34

Reclamă
Gigi Becali a anunţat echipa FCSB-ului pentru meciul cu Corvinul: „Îl băgăm pe Musi în poartă dacă aşa vrea Burleanu

Gigi Becali a anunţat echipa FCSB-ului pentru meciul cu Corvinul

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

Gigi Becali a anunţat echipa FCSB-ului pentru meciul cu Corvinul! Patronul FCSB-ului a dezvăluit 6 titulari din partida ce contează pentru Supercupa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit lui Gigi Becali, trioul ofensiv al FCSB-ului va fi format din Alex Băluţă, David Miculescu şi Marius Ştefănescu.

Gigi Becali a anunţat echipa FCSB-ului pentru meciul cu Corvinul: „Îl băgăm pe Musi în poartă dacă aşa vrea Burleanu”

”O să îl vedeți pe Ștefănescu, care va juca cu orice regulă și orice neregulă. O să îl vedeți pe Băluță, Olaru, Șut, Lixandru și atacant pe David Miculescu. Ce facem, o să îl băgăm pe Musi în poartă dacă așa vrea Burleanu”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Gigi Becali a declarat anterior că nu va folosi un jucător U21 în Supercupa României. Cel mai probabil Becali se va răzgândi în privinţa acestui aspect. Chiar liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, a dezvăluit că a discutat cu patronul FCSB-ului şi că acesta i-a spus că în primul 11 de la meciul cu Corvinul ar urma să facă parte un jucător U21.

Eu n-am vrut să bag U21. Dar m-a sunat Mustață, acum să văd. Suporterii au zis că jucăm pe Ghencea și vrem trofeul. Noi trofeul îl luăm, pentru că vedem cum vorbesc cu Vali, cum e regula. Dacă am câștigat pe teren, îmi dai trofeul. Apoi poți să-l iei printr-o comisie, care să dea meciul pierdut cu 0-3.

Reclamă
Reclamă 4

Deci eu îl iau, apoi ei îl iau de la mine și eu îl câștig la TAS. Vreau să vorbesc cu galeria, care să înțeleagă un lucru. Trebuie să reparăm niște lucruri cu forța, dacă altfel nu se poate.

La Mustață e posibil să fi intervenit tot cineva de la Federație. Noi câștigăm meciul oricum. El m-a sunat că jucăm în Ghencea și să câștigăm trofeul. Păi noi câștigăm meciul și luăm trofeul. Ori i-a spus cineva, care are o prietenie cu el, că altfel nu-mi explic de unde și până unde a venit asta. Eu o să vorbesc cu toată galeria, trebuie să rezolvăm asta”, a mai declarat Gigi Becali, potrivit sursei citate.

Gigi Becali a anunţat o revoluţie contra regulii U21!

Gigi Becali a anunţat că vrea să facă o „revoluţie” împotriva regulii U21. Becali susţine că i-ar avea alături pe Dan Şucu, Neluţu Varga şi Mihai Rotaru.

Reclamă

Eu în Supercupă nu joc cu U21, îi bag pe cei mai buni pe care îi am. Nu mă obligi pe mine să joc cu U21. Am vorbit cu Bodescu (n.r. – secretar general adjunct de la FRF), a zis că am dreptate, că nu trebuie să ne oblige.

Văd că n-au dat niciun fel de semnal. Acum nu am ce să fac. Nu mai joc cu U21, eu am vorbit și cu Șucu, a zis că e de acord. M-am întâlnit cu Șucu, Varga, Rotaru și am stabilit să nu mai jucăm cu U21. Așa am stabilit și eu fac asta.

Nu e lege, e ceva dat de Stalin, care are puterea. A furat Stalin puterea și a făcut ce a vrut. Așa au făcut și ei, la Comitetul Executiv votează lumea ce vor ei. Nu mai merge așa, cu tiranie. Să pierdem cu 3-0, asta vreau”, spunea anterior Gigi Becali.

 

 

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:56 6 iul.

Spania – Franţa şi Anglia – Olanda sunt semifinalele EURO 2024! Când şi unde se joacă super-duelurile din careul de aşi

23:51 6 iul.

Novak Djokovic s-a calificat în optimi la Wimbledon! Sârbul îl va întâlni pe Holger Rune

23:50 6 iul.

Olanda – Turcia 2-1. „Portocala mecanică” a întors fabulos scorul şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024!

23:28 6 iul.

Jude Bellingham, euforic după calificarea Angliei în semifinalele EURO 2024: „Cel mai bun meci al nostru! Am avut controlul!”

23:27 6 iul.

Cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (16:45). George Russell, în pole

23:18 6 iul.

Prima reacţie a lui Trent Alexander-Arnold după ce a dus-o pe Anglia în semifinalele EURO 2024!

1 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 2 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 3 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian 6 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024
Citește și