Închide meniul

Ce echipă va antrena Cristian Chivu. Gazzetta dello Sport l-a dat de gol. „El este favorit”

Reclamă

Publicat: 13 iunie 2021, 10:05

Ce echipă va antrena Cristian Chivu. Gazzetta dello Sport l-a dat de gol. „El este favorit

Cristi Chivu, victorie uriaşă

Profimedia

Ce echipă va antrena Cristian Chivu. Asta au anunţat jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce echipă va antrena Cristian Chivu. „El este favorit”

Este vorba tot de Inter Milano, unde Chivu îi pregăteşte pe jucătorii de la U18. Acum, fostul campion al Europei urmează să fie promovat la grupa U19.

Chivu urmează să îi ia locul lui Armando Madonna, care va fi destituit. Promovarea lui Chivu face parte din noua strategie a clubului.

„Chivu e favorit. Numele cel mai acreditat pentru saltul pe care îl dorește Inter este cel al lui Cristi Chivu, 40 de ani, legendă a clubului și în prezent antrenor al echipei Under 18. Românul a ajuns la Milano în 2007 și este unul dintre eroii tripletei din 2010. Până la retragerea din 2014, a strâns 169 de meciuri în tricoul nerazzurro, timp de șapte sezoane”, a scris Gazzetta dello Sport.

Cristian Chivu a jucat la Inter în ultimii 7 ani ai carierei, între 2007 şi 2014. El a devenit antrenor la 4 ani după retragere, în 2018, când a preluat grupa U14. A trecut după un singur an la Inter U17, iar din 2020 îi pregăteşte pe puştii de la U18.

Reclamă

Cristi Chivu, ofertă din România

Cristi Chivu a avut o ofertă concretă de la o echipă importantă din fotbalul românesc. Anunţul a fost făcut în urmă cu două luni de Giovanni Becali.

„Echipa din țară care l-a contactat este una foarte bună, poate din Liga a 2-a dintre primele, poate din Liga 1, dar are o importanță destul de mare în România. Nu pot însă să vă dau numele echipei, deoarece oficialii celor de acolo și nici Chivu nu îmi permit acest lucru.

Dacă vine o echipă de Serie B importantă din Italia și îi propune lui Chivu să se ducă acolo, cu siguranță el va face asta. A fost un mare jucător și sper ca antrenor să fie și mai mare. Din câte știu eu, el dorește ca în Italia să își înceapă această carieră de antrenor profesionist la un nivel înalt”, a spus Becali la Realitatea Sportivă.

Reclamă 4 / 0/3

Chivu şi-a luat licenţa PRO

Cristi Chivu și-a luat licența PRO. Fostul intrenațional a absolvit cursurile celebrei școli de antrenori de la Coverciano și a fost coleg cu multe nume mari din fotbalul italian.

Printre colegii celebirii care și-au luat licența PRO în același timp cu Chivu se numără și antrenorul lui Juventus, Andrea Pirlo, dar și Luca Toni, Thiago Motta, Vincenzo Italiano și Morgan De Sanctis.

Chivu a început cursurile pentru licența PRO, la Coverciano, în septembrie 2019 şi le-a terminat în iunie 2020. Acestea au presupus 240 de ore de lecţii, iar ultimele au fost ținute online, din cauza pandemiei de COVID-19.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și