Închide meniul

Mesajul postat de Cătălin Cîrjan, după ce a fost criticat că a refuzat echipa naţională: „Oamenii inteligenţi se apără cu tăcerea!”

Viviana Moraru Publicat: 23 martie 2023, 12:43

Mesajul postat de Cătălin Cîrjan, după ce a fost criticat că a refuzat echipa naţională: „Oamenii inteligenţi se apără cu tăcerea!

Cătălin Cîrjan e dorit de Rapid

Cătălin Cîrjan, în timpul unui meci la Arsenal/ Profimedia

  • Mesajul postat de Cătălin Cîrjan, după ce a fost criticat că a refuzat naţionala
  • Impresarul jucătorului a intervenit în comentarii

Cătălin Cîrjan a postat un mesaj pe reţelele de socializare, imediat după ce a fost criticat că a refuzat echipa naţională. Jucătorul legitimat la Arsenal a ales să răspundă pe contul oficial de Facebook, cu un citat motivaţional, la care în comentarii, a reacţionat şi impresarul său, Cătălin Sărmăşan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Cîrjan a reprezentat un subiect în ultimele zile, după ce a refuzat convocarea la echipa naţională U20 a României.

Ce mesaj a postat Cătălin Cîrjan, după ce a fost criticat că a refuzat echipa naţională

La scurt timp după ce Gică Hagi a avut o reacţie furibundă la adresa tinerilor jucători care nu acceptă să fie convocaţi la echipele naţionale, Cătălin Cîrjan a postat un mesaj pe Facebook.

Reclamă

Mijlocaşul de 20 de ani, înregistrat la Arsenal, a transmis astfel faptul că preferă să păstreze tăcerea, pentru că nu vrea să se „coboare la nivelul celor care îl critică”. Mai mult decât atât, în mesajul postat de Cîrjan este menţionat şi faptul că „oamenii inteligenţi se apără cu tăcerea”.

Reclamă

În comentarii, impresarul lui Cătălin Cîrjan, a avut o serie de replici cu un fan care îi reproşa jucătorului că nu ia atitudine şi nu îşi expune punctul de vedere public. Cătălin Sărmăşan a dezvăluit că tânărul mijlocaş va oferi declaraţii, în momentul în care toate meciurile echipelor naţionale, programate la finalul acestei luni, vor lua sfârşit.

Impresarul a mai notat, de asemenea, faptul că jucătorul său nu a refuzat şi nu va refuza niciodată convocarea la echipa naţională, şi susţine că adevărul va ieşi la iveală în curând.

Cătălin Sărmăşan a interveni la postarea lui Cătălin Cîrjan/ Facebook Cătălin Cîrjan
Cătălin Sărmăşan a intervenit la postarea lui Cătălin Cîrjan/ Facebook Cătălin Cîrjan

Gică Hagi a răbufnit la adresa tinerilor jucători care au refuzat naționala României

Gică Hagi a răbufnit la adresa tinerilor jucători care au refuzat naționala României. “Regele” a avut o intervenție furibundă după ce, în ultima vreme, mai mulți fotbaliști de perspectivă au spus “pas” convocărilor de la loturile de tineret. Daniel Boloca, Andrei Coubiș și Cătălin Cîrjan sunt cele mai reprezentative exemple în această situație. Primii doi au refuzat convocările sub “tricolor”, alegând în schimb să reprezinte Italia, cealaltă țară unde au cetățenie.

Reclamă 4 / 0/3

”Nu pot să accept jucători care au crescut în străinătate și uită că sunt români. Uitați-i! Nu sunt români. A fi român înseamnă că oricând te cheamă, trebuie să răspunzi. Ei sunt români, nu sunt italieni. Naționalitatea lor e română. Sunt români sută la sută.

Nu vorbesc de cât sunt de valoroși. Dintre ei sunt jucători care îmi plac foarte mult, dar nu putem sa ne rugăm de un jucător. Dacă vrei să vii, bine, dacă nu, să fii sănătos, fă performanță unde vrei, dar nu ne rugăm. Avem jucători buni, care joacă în țară! Foarte, foarte buni.

E o pierdere când un jucător e valoros, când iubește România, când dă totul. Când selectezi, e bine să chemi jucători foarte buni, dar nu uitați un singur lucru, echipa câștigă trofee, jocul colectiv câștigă trofee și aduce performanță. El poate să se exprime mai bine dacă are o echipă în spate.

Ăsta e secretul, să știi să formezi o națională cu jucători cu personalitate și pasiune, care să joace cu iubire, nu să te amenințe că nu vine la națională. Prea multă discuție despre acești jucători de care se pare că ne rugăm. Unde au jucat acești jucători? Nu au un meci în Liga 1, nu au un meci internațional”, a spus Gică Hagi, pentru digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Tottenham - Brentford 3-2. Drăgușin a intrat în minutul 88. Rațiu a fost titular în Atletico Madrid - Rayo 2-1
Premier League • 23 ian., 9:45
Radu Drăguşin, sfătuit să nu se lase doborât de loviturile din Anglia: „Se uitau la mine şi ziceau `uite-l şi pe românul asta`”
Jucătorii lui Rapid
Liga 1 • 23 dec., 18:18
Dinamo pregăteşte o mutare şoc în această iarnă! Un jucător de la Rapid este dorit de „câini”
Cătălin Cîrjan a făcut un anunț despre viitorul său după Petrolul - Rapid 0-0.
Liga 1 • 15 dec., 22:44
Cătălin Cîrjan, anunț despre viitorul său după Petrolul – Rapid 0-0. Ce a spus despre partida de la Ploiești
Cătălin Cîrjan, OUT din lotul naţionalei U21
Echipa naţională • 8 oct., 14:25
Cătălin Cîrjan, OUT din lotul naţionalei U21! Pe cine a convocat Daniel Pancu de urgenţă
Victor Angelescu, verdict în cazul lui Cătălin Cîrjan
Liga 1 • 26 sept., 22:00
Victor Angelescu, verdict în cazul lui Cătălin Cîrjan! Ce se întâmplă cu mijlocaşul lui Rapid