Închide meniul

Ce salariu are Mihai Stoichiţă la FRF: „M-a surprins! Am văzut un ştat de plată”. Dezvăluiri şi despre banii pe care îi primeşte Răzvan Burleanu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 septembrie 2022, 20:25

Ce salariu are Mihai Stoichiţă la FRF: „M-a surprins! Am văzut un ştat de plată. Dezvăluiri şi despre banii pe care îi primeşte Răzvan Burleanu

S-a aflat ce salariu are Mihai Stoichiţă la FRF. Se ştie şi cât primeşte Răzvan Burleanu

Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Daniel Stanciu a anunţat ce salariu are Mihai Stoichiţă la FRF. Directorul executiv al lui FC Argeş a oferit detalii despre suma de bani pe care o încasează, lună de lună, directorul tehnic al Federaţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vestea vine în aceeaşi zi în care Răzvan Burleanu şi-a făcut public salariul pe care îl primeşte din postura de preşedinte al FRF. „Salariul lunar al președintelui Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, este de 20.000 lei net, aproximativ 4.000 de euro” se arată într-un comunicat remis de frf.ro.

S-a aflat ce salariu are Mihai Stoichiţă la FRF

Daniel Stanciu a dezvăluit că a văzut un ştat de plată şi confirmă că salariul lunar al lui Răzvan Burleanu este de 4.000 de euro. Mihai Stoichiţă ar încasa de două ori mai puţin.

”Întâmplător, acum câteva luni, am văzut un ştat de plată, apropo de salariul lui Răzvan Burleanu. Eu l-am văzut! Chiar a fost o întâmplare. 20.000 de lei. Știi ce e surprinzător? Sunt mulți conducători, să vezi ce salarii sunt pe la handbal sau pe la baschet. În momentul în care gestionezi un buget de 20 de milioane de euro, nu mi se pare un salariu mare.

Mai dau ceva din casă. M-a surprins salariul foarte mic pe care-l încasează Mihai Stoichiță. E un pic peste 2.000 de euro, dar e puțin în condițiile în care aleargă foarte mult”, a declarat Daniel Stanciu la digisport.ro.

Reclamă

Florin Prunea a spus că Burleanu câştigă o avere la FRF

Florin Prunea a şocat şi a vorbit despre un salariu uriaş pe care l-ar câştiga Răzvan Burleanu la FRF. Fostul portar al naționalei României a lansat un atac devastator la adresa președintelui Federației, după ce prima reprezentativă a ratat o nouă campanie.

Prunea l-a criticat aspru, la scenă deschisă, pe Răzvan Burleanu, pe care îl consideră principalul vinovat pentru rezultatele slabe ale naționalei, din ultimii ani. Răzvan Burleanu se află la cel de-al 3-lea mandat la conducerea FRF. Actualul mandat l-a câștigat fără să aibă contracandidat.

Florin Prunea și-a ieșit din minți după ultima acțiune ratată a naționalei României și a anunţat că Burleanu ar fi „cel mai bine plătit om din fotbalul românesc”.

Reclamă 4 / 0/3

„Avem un președinte de Federație care câștigă în jur de 30.000 de euro pe lună, în mână. E inadmisibil, la fotbalul nostru! Este cel mai bine plătit om din fotbalul românesc, și peste antrenori. Poate Dan Petrescu are un salariu pe acolo, 20-30 de mii”, a „tunat” Florin Prunea, potrivit Prosport.

Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă, mesaj pentru Ladislau Boloni

Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă nu iau în calcul schimbarea selecţionerului. Şefii fotbalului românesc merg în continuare pe mâna lui Edi Iordănescu, chiar dacă naţionala României a retrogradat în Liga C din Nations League. Au transmis un mesaj şi pentru Ladislau Boloni.

Burleanu şi Stoichiţă au fost în negocieri avansate cu Ladislau Boloni, înainte de numirea lui Iordănescu. S-a speriat însă de clauzele pe care i le-au impus conducătorii FRF în contract şi a ales să nu preia prima reprezentativă.

„Acesta a fost contractul propus tuturor posibililor selecţioneri cu care s-a discutat atunci. Cu domnul Boloni nu am ajuns în această situaţie. Dacă lucrurile arătau la fel cum arată astăzi, indiferent de numele selecţionerului, aceeaşi ar fi fost propunerea noastră de stabilitate în ceea ce priveşte următoarea campanie de calificare

Nu am avut nicio discuţie cu Edi în care să nu continue să spere, să muncească, să creadă, să aspire că putem să scoatem maxim din aceşti jucători. Vorbim de o echipă naţională pe care trebuie să o creştem împreună, jucători care au crescut în ultimii 3 ani la loturile de tineret şi care în momentul de faţă au acea vârstă la care pot să atingă un potenţial maxim, să revenim la un turneu final”, a declarat Răzvan Burleanu.

„Am spus-o şi o repet, are credit din partea noastră. Orice antrenor ar fi venit am fi ajuns la aceeaşi concluzie”, a completat şi Mihai Stoichiţă.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și