Închide meniul

Ce salariu va avea Olimpiu Moruţan la Pisa. Mijlocaşul se va despărţi de Galatasaray, după un singur sezon

Viviana Moraru Publicat: 3 august 2022, 12:49

Ce salariu va avea Olimpiu Moruţan la Pisa. Mijlocaşul se va despărţi de Galatasaray, după un singur sezon

Giovanni Becali a vorbit despre viitorul lui Olimpiu Moruțan

Olimpiu Moruțan, în timpul unui meci /Profimedia

  • Dunajska – FCSB se vede la Antena 1 și AntenaPLAY, miercuri, 3 august, de la 21:30
  • Olimpiu Moruţan este aproape de Pisa, formaţie din Serie B

Olimpiu Moruţan este aproape de Pisa. Românul se va despărţi de Galatasaray, după un singur sezon petrecut în Turcia. Românul va avea acelaşi salariu în Serie B, precum cel pe care îl încasa şi în Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan este dorit de Pisa, unde ar putea fi coleg cu Marius Marin şi Adrian Rus. Românul va fi împrumutat la formaţia de Serie B pentru un sezon, cu opţiune de cumpărare.

Ce salariu va avea Olimpiu Moruţan la Pisa

Olimpiu Moruţan este aşteptat de către oficialii celor de la Pisa la vizita medicală. Fostul mijlocaş de la FCSB ar urma să încaseze acelaşi salariu pe care îl avea şi în Turcia, şi anume 600.000 de euro, anunţă digisport.ro.

Reclamă

Pisa îl va transfera pe Olimpiu Moruţan sub formă de împrumut, pentru un sezon. Dacă formaţia va promova în Serie A, italienii au obligativitatea de a-l cumpăra definitiv pe mijlocaşul român, în schimbul a 4 milioane de euro.

Chiar şi dacă va rata promovarea, Pisa îl poate transfera pe mijlocaşul român după perioada împrumutului, în cazul în care acesta va confirma.

Reclamă

Galatasaray l-a transferat pe Olimpiu Moruţan în urmă cu un sezon. Turcii i-au plătit lui Gigi Becali în schimbul internaţionalului român suma de 3,5 milioane de euro.

Olimpiu Moruţan pleacă de la Galatasaray! La un pas să fie transferat în Italia

Olimpiu Moruţan ar urma să fie împrumutat de Galatasaray la Pisa, pentru un sezon, conform lanazione.it. Sursa citată mai menţionează faptul că Olimpiu Moruţan este aşteptat la vizita medicală miercuri, urmând să se alăture ulterior lotului condus de antrenorul Rolando Maran.

Dacă se va concretiza mutarea, Olimpiu Moruţan ar urma să fie coleg cu alţi doi români, Marius Marin şi Adrian Rus, ultimul fiind transferat chiar în această vară de formaţia italiană.

Reclamă 4 / 0/3

Pisa a ratat promovarea în Serie A, după barajul pierdut cu Monza. Formaţia la care ar urma să evolueze Olimpiu Moruţan s-a clasat pe locul trei în Serie B, sezonul trecut.

George Puşcaş a fost şi el împrumutat la Pisa, timp de jumătate de sezon. În această vară a revenit la formaţia de care aparţine, Reading.

Galatasaray a confirmat plecarea lui Olimpiu Moruțan

Galatasaray a confirmat plecarea iminentă a lui Olimpiu Moruțan. Chiar antrenorul Okan Buruk a anunțat că fostul jucător de la FCSB va fi împrumutat în acest sezon, pentru a prinde mai multe meciuri.

„Moruțan este una dintre investițiile acestui club. El a făcut procesul de pregătire cu noi. Credem că dacă joacă un an meci de meci, poate reveni mai puternic. Este un jucător tânăr și talentat.

Cel mai mare minus al lui este că nu are meciuri în picioare. Dacă va juca, poate fi unul dintre jucătorii importanți ai Galatasaray anul viitor. Trebuie să evolueze într-un loc în care să poată juca și să performeze în acest sens”, a spus Okan Buruk, citat de digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Como - Pisa Bari - Sampdoria LIVE VIDEO
AntenaPLAY • 16 mart., 18:46
Bari – Sampdoria 0-1, în AntenaPLAY! George Puşcaş a ratat din toate poziţiile. Marius Marin, gafă uluitoare în Como – Pisa 3-1
Marius Marin, gafă colosală în Serie B! Mijlocaşul român le-a pus pe tavă un gol adversarilor în Como - Pisa
AntenaPLAY • 16 mart., 15:55
Marius Marin, gafă colosală în Serie B! Mijlocaşul român le-a pus pe tavă un gol adversarilor în Como – Pisa
Olimpiu Moruţan pleacă de la Ankaragucu!
Fotbal extern • 8 mart., 14:22
Olimpiu Moruţan pleacă de la Ankaragucu! Anunţul de ultimă oră despre internaţionalul român. La ce club va evolua
Denis Drăguș, la un pas de transferul carierei
Fotbal extern • 29 feb., 12:23
Denis Drăguș, la un pas de transferul carierei! Echipele de top care se luptă pentru semnătura românului
Olimpiu Moruţan, gol în duelul "de foc" cu Fenerbahce
Fotbal extern • 27 feb., 20:23
Olimpiu Moruţan, gol în duelul „de foc” cu Fenerbahce! Reuşită spectaculoasă a românului