Închide meniul

Olimpiu Moruţan pleacă de la Galatasaray! La un pas să fie transferat în Italia, la echipa unde îl aşteaptă doi români

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 august 2022, 23:27

Olimpiu Moruţan pleacă de la Galatasaray! La un pas să fie transferat în Italia, la echipa unde îl aşteaptă doi români

Olimpiu Moruţan, ofertat din Arabia Saudită

Profimediaimages

Olimpiu Moruţan pleacă de la Galatasaray. Anunţul a fost făcut în presa din Italia, care susţine că va fi împrumutat la formaţie de Serie B, Pisa. Acolo ar urma să fie coleg cu Marius Marin şi Adrian Rus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan evoluează la Galatasaray din vara lui 2021, când era transferat de la FCSB. În schimbul său, formaţia turcă îi plătea lui Gigi Becali suma de 3,5 milioane de euro.

Olimpiu Moruţan pleacă de la Galatasaray

Olimpiu Moruţan ar urma să fie împrumutat de Galatasaray la Pisa, pentru un sezon, conform lanazione.it. Formaţia din Italia este obligată să-l transfere definitiv pe mijlocaşul român, în cazul în care va promova în Serie A, la finalul stagiunii care stă să înceapă. În acest caz, turcii ar urma să primească 4 milioane de euro în schimbul mutării definitive.

Sursa citată mai menţionează faptul că Olimpiu Moruţan este aşteptat la vizita medicală miercuri, urmând să se alăture ulterior lotului condus de antrenorul Rolando Maran.

Totodată, Pisa are opţiune de transfer definitiv şi dacă va rata promovarea şi va mai rămâne un sezon în eşalonul secund italian. Dacă se va concretiza mutarea, Olimpiu Moruţan ar urma să fie coleg cu alţi doi români, Marius Marin şi Adrian Rus, ultimul fiind transferat chiar în această vară de formaţia italiană.

Reclamă

Pisa a ratat promovarea în Serie A, după barajul pierdut cu Monza. Formaţia la care ar urma să evolueze Olimpiu Moruţan s-a clasat pe locul trei în Serie B, sezonul trecut.

George Puşcaş a fost şi el împrumutat la Pisa, timp de jumătate de sezon. În această vară a revenit la formaţia de care aparţine, Reading.

Galatasaray a confirmat plecarea lui Olimpiu Moruțan

Galatasaray a confirmat plecarea iminentă a lui Olimpiu Moruțan. Chiar antrenorul Okan Buruk a anunțat că fostul jucător de la FCSB va fi împrumutat în acest sezon, pentru a prinde mai multe meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

„Moruțan este una dintre investițiile acestui club. El a făcut procesul de pregătire cu noi. Credem că dacă joacă un an meci de meci, poate reveni mai puternic. Este un jucător tânăr și talentat.

Cel mai mare minus al lui este că nu are meciuri în picioare. Dacă va juca, poate fi unul dintre jucătorii importanți ai Galatasaray anul viitor. Trebuie să evolueze într-un loc în care să poată juca și să performeze în acest sens”, a spus Okan Buruk, citat de digisport.ro.

Gică Hagi a răbufnit: ”Nu i-am recomandat eu la Galatasaray pe Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan!”

Gică Hagi a răbufnit, după ce a fost întrebat de turci despre Olimpiu Moruțan și Alex Cicâldău. Cei doi români au costat-o pe Galatasaray peste 10 milioane de euro în vara lui 2021, când au fost transferați de la FCSB și Universitatea Craiova.

”Cicâldău și Moruțan sunt jucători foarte talentați, dar nu i-am recomandat eu la Galatasaray.

Nu am fost niciodată implicat în transferurile lor. Sunt responsabil doar pentru ce se întâmplă la academia mea, de la Constanța”, a declarat Gică Hagi, citat de sabah.com.

În sezonul trecut, Cicâldău a bifat 42 de partide și a avut patru goluri și patru assist-uri, în timp ce Moruțan a prins 40 de meciuri, reușind patru goluri și cinci pase decisive.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și