Închide meniul

Ce spune Neymar despre o posibilă plecare de la PSG. Francezii vor să-l vândă în vara aceasta

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 iunie 2022, 13:47

Ce spune Neymar despre o posibilă plecare de la PSG. Francezii vor să-l vândă în vara aceasta

Christophe Galtier, anunț clar despre Neymar după ce a devenit antrenorul lui PSG

Neymar, în timpul unei partide pentru PSG/ Profimedia

Viitorul lui Neymar la PSG este unul nesigur, brazilianul fiind asociat cu o plecare de pe Parc de Princes.  Francezii l-au pus pe lista de jucători ce pot fi transferaţi în această vară, deşi Neymar mai are contract cu PSG pentru încă două sezoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG vrea să se despartă de anumiţi jucători cu salarii mari, în această perioadă de mercato. Printre aceştia se numără şi vedeta Neymar. Acesta evoluează pentru parizieni din 2017, când era transferat pe o sumă record de la Barcelona.

Ce spune Neymar despre o posibilă plecare de la PSG

Neymar şi-a exprimat dorinţa de a rămâne pe Parc de Princes, pentru a-şi duce contractul la bun sfârşit, anunţă publicaţia spaniolă Marca. Cu toate acestea, şefii celor de la PSG intenţionează să se despartă de mai mulţi jucători în această pauză competiţională, după ce chiar şi managerul Mauricio Pochettino a fost îndepărtat de la echipă.

În presa din Franţa, Neymar a declarat că oficialii clubului nu i-au transmis nimic în privinţa viitorului său, însă dorinţele sale sunt clare.

„Este foarte adevărat din partea mea că vreau să rămân la PSG. Cu toate acestea, nimeni nu mi-a spus nimic, dar din partea mea e clar că vreau să rămân”, a spus Neymar, conform publicaţiei Oh My Goal.

Reclamă

Neymar a evoluat în 28 de partide pentru PSG în sezonul recent încheiat. Brazilianul a marcat 13 goluri şi a contribuit cu pasă decisivă la alte 8. Neymar are un salariu imens pe Parc de Princes, acesta câştigând 50 de milioane de euro pe sezon. Salariul ar fi principalul impediment în ceea ce priveşte transferul brazilianului, deoarece puţine cluburi europene şi-l pot permite.

Mauricio Pochettino, OUT de la PSG

Mauricio Pochettino este OUT de la PSG! Pochettino se afla pe banca lui PSG din ianuarie 2021. Favorit pentru înlocuirea argentinianului pe banca parizienilor este Zinedine Zidane, antrenor care a triumfat în Champions League de 3 ori consecutiv.

Managerul mai avea contract pentru încă un sezon cu francezii. Rezultatele slabe avute de Pochettino în Champions League sezonul acesta au cântărit enorm, PSG fiind eliminată încă din optimi de Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

Mauricio Pochettino a avut o întalnire cu şefii lui PSG, şi s-a ajuns la o înţelegere de comun acord, notează theathletic.com. Pochettino venea pe banca lui PSG în ianuarie 2021, după plecarea lui Thomas Tuchel.

Kylian Mbappe, prima conferință de presă după ce și-a prelungit contractul cu PSG

Kylian Mbappe a susținut prima conferință de presă după ce a refuzat-o pe Real Madrid și și-a prelungit contractul cu PSG. Starul francez a explicat ce l-a determinat să ia această decizie.

„Am luat decizia de a rămâne săptămâna trecută și nu le-am spus colegilor. Toți au fost surprinși. Apoi l-am sunat pe Florentino Perez. Am un mare respect pentru Real Madrid. Au făcut totul pentru a-mi facilita sosirea la club și le mulțumesc. Aveam datoria să le spun personal decizia mea. Am ajuns la un acord pentru a finaliza detaliile contractului.

Acum un an nu credeam ca voi fi aici. Acum am semnat un nou contract. Este o decizie personală. Nu mă gândesc la viitor, acum mă concentrez doar pe noul meu contract. Nu știu ce se va întâmpla mai încolo, habar n-am unde voi fi peste trei ani. Bineînțeles că a fost o decizie dificilă. Singurul lucru pe care l-am făcut a fost să mă refugiez în fotbal. Am vrut să-mi iau timpul necesar pentru această decizie.

Întotdeauna am visat să port tricoul lui Real Madrid. Am avut oportunitatea să fac asta când aveam 14 ani. Vă mulțumesc, vă înțeleg dezamăgirea. Sper că înțelegeți decizia de a continua în țara mea, sunt francez. Acestea fiind spuse, ca francez, visez să continui aici și să văd Franța și campionatul său în vârful fotbalului”, a spus Kylian Mbappe, la prima conferință de presă după ce și-a prelungit contractul cu PSG, citat de as.com.

Recomandări
  • Neymar o poate părăsi pe PSG vara aceasta
  • Brazilianul evoluează la Paris din 2017, când a părăsit-o pe Barcelona

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și