Închide meniul

„Cel mai bun jucător împotriva căruia am jucat?”. Nicolae Stanciu nu a stat pe gânduri şi a numit un român. „Pe locul doi e Lionel Messi”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 decembrie 2021, 13:09

„Cel mai bun jucător împotriva căruia am jucat?. Nicolae Stanciu nu a stat pe gânduri şi a numit un român. „Pe locul doi e Lionel Messi

Nicolae Stanciu a fost adversarul lui Lionel Messi în Champions League

Profimediaimages

Stanciu l-a lăsat pe poziţia a doua pe Lionel Messi, starul argentinian care a cucerit pentru a şaptea oară „Balonul de Aur”. Favoritul său este fostul internaţional român Lucian Sânmărtean.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucian Sânmărtean, peste Lionel Messi în topul lui Nicolae Stanciu

Lucian Sânmărtean, clar pe primul loc! Pe doi vine Messi și pe trei sunt mulți buni. Am jucat în Champions League cu Anderlecht și am fost în grupă cu Bayern și cu PSG, am fost și cu Steaua în Champions League când am jucat cu Chelsea sau play-off cu City. Cred totuși că pe 3 l-aș pune pe Ramos, e unul dintre jucătorii mei favoriți”, a declarat Nicolae Stanciu pentru gsp.ro.

În 2019, Slavia Praga a reuşit să smulgă o remiză pe Camp Nou, cu Barcelona. Messi a avut nevoie însă de numai trei minute pentru a marca pe stadionul din Cehia.

Mă gândeam și îl vedeam cum driblează trei, patru jucători și cu ce ușurință dă gol… Având în vedere cum jucăm, cum alergăm, cum câștigăm duelurile, mă gândeam că n-o să fie chiar așa. Dar, clar, are un stil de a dribla cum îl avea Luci, cu eleganță. Dar cred că mai mult ne-a visat el. Ne-au bătut la Praga 2-1 cu foarte mult noroc, iar pe Camp Nou am făcut 0-0. Vorbeau atunci că eram a treia echipă, cred, care nu luase gol în Champions League la Barcelona„, a mai spus mijlocaşul român.

În actualul sezon, Stanciu a evoluat în 27 de partide pentru Slavia Praga. A reușit să marcheze de 6 ori și să ofere 8 pase decisive.

Reclamă

Cotat la 7 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Nicolae Stanciu anunță că trofeele primează pentru el și că nu se gândește la bani. Două titluri și o Cupă a câștigat mijlocașul în perioada petrecută în Cehia.

Citește și:

Nicolae Stanciu e la un pas să plece de la Slavia Praga

Nicolae Stanciu este pe picior de plecare din Cehia. Anunţul a fost făcut de Anamaria Prodan. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a lăsat să se înţeleagă că e vorba de un transfer în ţările arabe.

Eu şi partenerii mei încercăm să finalizăm transferul lui Stanciu. E surpriză. Nu e în Europa. Cu Stanciu eu cred că se va finaliza acum. Am fost aproape şi sezonul trecut. Va merge undeva unde trebuie să câştige bani acum„, a spus Anamaria Prodan la plecarea spre Dubai.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și