Închide meniul
NEWS ALERT

Anamaria Prodan a făcut anunţul finalului de an! Nicolae Stanciu e la un pas să plece de la Slavia Praga: „Transferul lui cred se va finaliza acum!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 decembrie 2021, 14:24

Anamaria Prodan a făcut anunţul finalului de an! Nicolae Stanciu e la un pas să plece de la Slavia Praga: „Transferul lui cred se va finaliza acum!

Nicolae Stanciu, dezvăluiri inedite despre povestea de iubire cu soția sa

Profimedia

Anamaria Prodan a anunţat că transferul lui Nicolae Stanciu a intrat pe ultima sută de metri. Agentul de jucători a dezvăluit că sunt şanse uriaşe ca Nicolae Stanciu să plece de la Slavia Praga în această iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a anunţat plecarea lui Nicolae Stanciu de la Slavia Praga

Eu şi partenerii mei încercăm să finalizăm transferul lui Stanciu. E surpriză. Nu e în Europa. Cu Stanciu eu cred că se va finaliza acum. Am fost aproape şi sezonul trecut. Va merge undeva unde trebuie să câştige bani acum„, a spus Anamaria Prodan la plecarea spre Dubai.

Citește și:

Nicolae Stanciu, asaltat cu oferte. Slava Praga cere o sumă uriașă pentru transfer

Nicolae Stanciu are șanse foarte mari de a pleca de la Slavia Praga, în această iarnă. Singurul impediment este suma uriașă cerută de cehi pentru a se despărți de mijlocașul cotat la 7 milioane de euro. Cel mai probabil, negocierile încep de la 10 milioane de euro.

”Stanciu are oferte, dar ne lovim de bani. Acum, la cum joacă, doar n-o să-l dea pe 5-6 milioane (n.r. de euro). Cer bani foarte mulţi. Iar pe timpurile astea, pe praful ăsta, cum spunem noi, e cam greu. Se fac mai rar transferuri foarte mari. E o criză la nivel mondial.

Stanciu a avut ofertă după ofertă, din toate campionatele: Turcia, America, Canada, Mexic. Dar nu s-au înţeles cluburile, la noi e uşor. Nici nu trebuie să-l sun pe Nico să-l întreb ‘Ce bani vrei?’, eu ştiu. Nico e trup şi suflet, face parte din generaţia de aur a Stelei, pentru mine”, a spus Prodan, citată de Realitatea Sportivă.

Reclamă

Nicolae Stanciu, prima reacţie după ce a aflat grupa României la UEFA Nations League

Nicolae Stanciu a avut o primă reacţie după tragerea la sorţi a grupelor UEFA Nations League, de la Nyon. Naţionala României a fost repartizată alături de Bosnia, Finlanda şi Muntengru. Stanciu este convins că suntem favoriţi la clasarea pe primul loc.ţ

Mijlocaşul de 28 de ani, de la Slavia Praga, este mulţumit de adversarele pe care le au tricolorii în Grupa 3. Am evitat Ucraina, Suedia, Islanda, Norvegia şi Rusia. Stanciu asigură că, indiferent cine va fi selecţionerul României, trebuie să ne gândim la câştigarea grupei.

Nicolae Stanciu: „Nu avem de ce să ne speriem!”

Grupă bună, erau echipe mult mai puternice pe care le puteam avea în față. Chiar dacă am fost echipa din urna a treia, trebuie să ne gândim serios la primul loc. Nu avem de ce să ne speriem, serios. Avem șanse foarte mari să câștigăm grupa. E clar că la asta trebuie să ne concentrăm, fiindcă se poate.

Reclamă 4 / 0/3

Toată lumea știe că Liga Națiunilor e încă o cale spre EURO, deci eu cred că orice echipe sunt sau ar fi fost, vor trata cu concentrare meciurile. Nu își permite nimeni să neglijeze vreo posibilitate de a merge la un turneu final„, a declarat Nicolae Stanciu pentru playsport.ro.

Jucătorul de bază al naţionalei României a şi analizat cei trei adversari din grupă. Nu se teme de duelurile cu Edin Dzeko, atacantul care a înscris 8 goluri pentru Inter în acest sezon din Serie A. Este sigur că vor fi schimbări importante în naţionala Bosniei.

Nu știu cât de mult se vor mai baza, în timp, pe Pjanici și Dzeko. Acum, ei clar sunt oamenii-cheie. Dar poate până la vară se schimbă multe. Au ratat și bosniacii barajul de Mondial, nu cred că mai e naționala care era acum ceva vreme. Eu o văd ca fiind o echipă în care intră un val de tineri, e în schimbare. Am avut un jucător bosniac în campionatul ceh, fundașul Civici, pe care îl cunosc destul de bine. Acum e la Ferencvaros și joacă și la națională„, a mai spus Stanciu.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și