Închide meniul

Cel mai frumos cadou! De ziua lui, Gică Hagi a aflat că este dorit de o fostă câştigătoare a Champions League. Ce echipă insistă pentru "Rege"

Alexandru Ivan Publicat: 5 februarie 2021, 16:32

Cel mai frumos cadou! De ziua lui, Gică Hagi a aflat că este dorit de o fostă câştigătoare a Champions League. Ce echipă insistă pentru "Rege"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gică Hagi, cadou special de ziua lui

  • Gică Hagi, în atenția unui "gigant" din Europa
  • Cine îl dorește pe "Rege"

Gică Hagi ar putea să primească cel mai frumos cadou la aniversarea vârstei de 56 de ani. Potrivit Eurosport, românul este pe lista scurtă de posibili înlocuitori ai lui Andres Villas-Boas la Marseille. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi, în atenția lui Marseille 

Villas-Boas a plecat cu scandal de pe Stade Velodrome. Portughezul și-a dat demisia în timpul unei conferințe de presă, fiind nemulțumit că conducerea l-a adus împrumut pe Oliver Ntcham, de la Celtic, fără acordul său. 

Și Maurizio Sarri se afla pe lista lui Marseille, dar italianul nu-și dorește să prea o echipă când sezonul este în plină desfășurare. Ceilalți posibili înlocuitori ai lui Villas-Boas sunt Rafa Benitez, Lucien Favre și Claude Puel, însă pretențiile lor financiare ar putea să reprezinte un impediment pentru oficialii grupării franceze. Gică Hagi, în schimb, este dorit în Franţa pentru abilitatea sa excelentă de a gestiona tinerii.   

Reclamă

Marseille a cucerit UEFA Champions League în sezonul 1992-1993, după o finală câștigată cu 1-0 în fața lui AC Milan. OM mai are 9 titluri de campioană în Ligue 1 în palmares, cât și 10 Cupe ale Franței. 

Adrian Mutu: “A avut oferte recent de la echipe interesante” 

Adrian Mutu a avut o urare specială de ziua lui Gică Hagi. Cu acest prilej, “Briliantul” a dezvăluit că “Regele” este dorit de mai “mai multe echipe interesante”. 

Reclamă

"În primul rând vreau să îi urez 'La mulți ani!'. În al doilea rând îi urez să revină cât mai repede în antrenorat pentru că fotbalul are nevoie de Gică Hagi. Proiectul de la Viitorul a fost unul de succes, dar eu cred că Gică poate antrena la nivel mare în campionatele puternice din Europa. Știu că a avut oferte recent de la echipe interesante, dar nu le-a dat curs pentru că a fost implicat la Viitorul", a spus Adrian Mutu. 

Hagi a renunțat anul acesta la banca tehnică de la Viitorul. El pregătea formația constănțeană din 2014, perioadă în care a cucerit un titlu în Liga 1, o Cupă și o Supercupă a României.  

Înainte de Viitorul, Hagi a mai fost principal la Bursaspor, Galatasaray, Politehnica Timișoara și FCSB.  

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”