Închide meniul
VIDEO

CFR Cluj – Alzira 4-3. Ardelenii, conduşi la pauză de echipa din liga a 3-a a Spaniei. Ciprian Deac a evitat ruşinea!

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 ianuarie 2022, 15:33

Reclamă
CFR Cluj – Alzira 4-3. Ardelenii, conduşi la pauză de echipa din liga a 3-a a Spaniei. Ciprian Deac a evitat ruşinea!

Dan Petrescu are probleme după CFR Cluj - Alzira 4-3

SportPictures / Flaviu Buboi/ Sport Pictures via Hepta

Defensiva lui Dan Petrescu a încasat gol încă din debut, de la Perez, şi au avut nevoie de mai mult de o jumătate de oră pentru a restabili egalitatea. Păun a făcut 1-1. În decurs de 14 minute, liderul Ligii 1 a înscris patru goluri. Ciprian Deac a reuşit „dubla”, dar golul lui Graovac s-a dovedit a fi decisiv. Ibericii au mai marcat şi ei de de două ori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj – Alzira 4-3. Gafe uriaşe în defensiva lui Dan Petrescu

Situaţia a fost cu atât mai surprinzătoare cu cât „Bursucul” a trimis pe teren o echipă extrem de experimentată pe teren. Iată cum a arătat primul 11:

Bălgrădean – Bălan, Bouhenna, Cestor, Susic – Hoban, Bordeianu, Sigurjonsson – Chipciu, Petrila – Buș.

CFR Cluj a câştigat la limită şi meciul de test de joi. S-a impus atunci cu scorul de 1-0 împotriva necunoscutei La Nucia, în primul meci amical din cadrul stagiului de pregătire din Spania. Singurul gol a fost marcat de Debeljuh, în minutul 9.

Reclamă
Reclamă

Mario Camora, căpitanul lui CFR Cluj, s-a declarat mulțumit atunci. Fundașul de 35 de ani a precizat că vrea câștige orice partidă, indiferent dacă e doar un joc de verificare.

Un meci greu, e primul meci după o săptămână încărcată fizica. S-a simțit puțină oboseală, ei sunt în plin campionat, mai fresh, dar a fost un test bun pentru noi. Importantă e victoria, victoriile aduc victoriile. Important e să câștigăm, nu contează ce divizie sunt. Eu zic că suntem bine, nu am primit gol, trebuie să continuăm așa. Vacanța a fost scurtă, noi am avut un an cu foarte multe meciuri”, a spus Marioa Camora.

Campionii României revin în ţară şi sunt în faţa unui duel care are o miză uriaşă în lupta pentru titlu. În prima etapă din 2022 vor juca chiar pe terenul lui FCSB. Cu un succes se pot distanţa la 13 puncte de echipa lui Gigi Becali.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și