Închide meniul

CFR Cluj, aproape de o despărțire majoră! Unul dintre cei mai importanți jucători, dorit în zona Golfului. Salariu uriaș promis de arabi

Gal Dorin Publicat: 3 ianuarie 2021, 12:21

CFR Cluj, aproape de o despărțire majoră! Unul dintre cei mai importanți jucători, dorit în zona Golfului. Salariu uriaș promis de arabi

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

CFR Cluj se poate despărți de unul dintre jucătorii de bază

  • CFR Cluj își poate pierde una dintre ”piesele” de bază
  • Ce salariu uriaș i se promite jucătorului

Mijlocașul croat de 30 de ani evoluează în tricoul lui CFR încă din 2017, dar acum este aproape să plece. Ardelenii ar fi primit o ofertă de 700.000 de euro pentru acesta de la Al Dhafra, echipă din Emiratele Arabe Unite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, aceștia îi propun și un salariu mai mult decât consistent lui Djokovic: Un milion de euro pe sezon, raportează Digi Sport.

Damjan Djokovic, gata să plece de la CFR Cluj

Se pare că Damjan Djokovic ar fi și el gata să o părăsească pe campioană, mai ales că a avut în trecut și alte oferte, dar nu a fost lăsat să plece. Chiar și Gaziantep, echipa care face furori în Turcia sub comanda lui Marius Șumudică, s-a interesat de croat.

Reclamă

Djokovic a câștigat trei titluri de campion al României cu CFR Cluj și are 150 de apariții în tricoul acesteia. El a marcat 13 goluri și și-a trecut în cont 15 assist-uri.

Edi Iordănescu: ”Nu vreau jucători care să stea prin tribune”

De altfel, Edi Iordănescu a menționat că echipa are un rol destul de numeros, care nu își mai are rostul acum că CFR mai este implicată într-o singură competiție. Prin urmare, câțiva trebuie să plece.

Reclamă

”Deocamdată nu e nicio plecare oficială și nicio venire. Acum mi-e greu să mă pronunț. Focusul a fost pe perioada asta. Am analizat și concluzia a fost că eu nu îmi doresc schimbări multe.

E posibil să plece 3-4-5 jucători, pentru că e un lot destul de bogat și acum ne-a rămas o singură competiție. Nu vreau să rămână jucători care să stea prin tribune, dar avem un lot echilibrat.

La veniri, ne dorim unul, sau cel mult doi jucători care să ne ajute să schimbăm puțin aspectul jocului în plan ofensiv. Piața e foarte neofertantă. Sunt doi-trei jucători interesanți la Dinamo, dar depinde cum își vor rezolva și ei problemele. (…)

Reclamă 4 / 0/3

Cu Pițian am lucrat un an și jumătate, are potențial. La fundașii centrali e posibil să mai plece unul. Noi căutăm mijlocași ofensivi, poate un atacant, să vedem dacă și pierdem ceva", a explicat Edi Iordănescu.

  • AS.ro LIVE va reveni pe 8 ianuarie 2021 și va putea fi urmărită pe www.as.ro/live

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 16:32
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj: „Să ridicăm nivelul!”