Închide meniul

CFR Cluj – Chindia Târgoviște 0-0. Surpriză în Gruia! Al doilea meci acasă fără gol marcat. Dan Petrescu a odihnit șase jucători

Gal Dorin Publicat: 27 septembrie 2020, 18:04

Reclamă
CFR Cluj – Chindia Târgoviște 0-0. Surpriză în Gruia! Al doilea meci acasă fără gol marcat. Dan Petrescu a odihnit șase jucători

Zuma Press / Jonas EkströMer/Tt

Vinicius și Păun după golul din Suedia

Campioana CFR Cluj și-a arătat oboseala după meciul cu Djurgardens din Europa League și nu a reușit mai mult de un rezultat de egalitate împotriva unei Chindia Târgoviște foarte bine așezată în teren de antrenorul Emil Săndoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu s-a ținut de cuvânt și a început meciul cu o formulă de start alcătuită în mare parte din rezerve, dar acest lucru nu s-a dovedit suficient. Nici introducerile lui Păun și Omrani în repriza a doua nu au reușit să încline balanța. Chindia a avut și ea un număr respectabil de ocazii, iar victoria ar fi putut merge la oricare dintre cele două echipe.

LIVE SCORE | CFR Cluj – Chindia Târgoviște 0-0

Min. 90+: S-a terminat meciul.

Min. 78: Păun șutează în blocajul lui Paul Iacob și clujenii cer penalty, fără să primească ceva.

Min. 70: Omrani șutează puternic, dar pe centru.

Reclamă

Min. 67: Ocazie mare pentru Chindia, dar Popa nu reușește să înscrie.

Min. 46: Au intrat Păun și Omrani și au ieșit Itu și Costache pentru CFR.

A început repriza a doua.

Reclamă 4 / 0/3

E pauză în Ardeal.

Min. 31: Ocazie mare pentru Chindia! Florea intră în careu și șutează, dar portarul Sandomierski reține cu ceva emoții.

Update 19:00. A început meciul.

Echipele de start:

CFR Cluj: Sandomierski – Manea, Burcă, Ciobotariu, Cestor – Itu, Hoban, Pereira – Chipciu, Debeljuh, Costache

Chindia Târgoviște: Aioani – Căpuşă, Piţian, Iacob, Dinu – Neguţ, Dulca, Raţă, Yameogo – D. Popa, Florea

Campioana CFR este neînvinsă în Liga 1, chiar dacă momentan se află la o diferență de 5 puncte față de liderul Universitatea Craiova. Ardelenii vin după extrem de importanta victorie cu Djurgarden din Europa League, iar Dan Petrescu a anunțat că va trimite în teren o formulă complet diferită pentru a-și proteja jucătorii.

Chindia a reușit să acumuleze 4 puncte după 4 etape, ceea ce nu este atât de puțin pentru lanterna roșie a ultimului sezon competițional.

Reclamă

Chiar dacă are șapte atacanți în componența sa, lotul condus de Emil Săndoi nu a reușit să înscrie decât de două ori. Problemele în apărare sunt și mai mari, mai ales că echipa din Târgoviște a reușit să obțină doar două puncte din ultimele nouă deplasări.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:49 PFL Mena 1 2024 e live în AntenaPLAY (18:30). Spectacol total la Riyadh 16:48 „Vei rămâne la FCSB?” Elias Charalambous, anunțul momentului despre viitorul său! A dat cărțile pe față la conferința de presă 16:33 Raul Rusescu spulberă planul lui Gigi Becali! Verdict ferm despre viitorul lui Florinel Coman: „Se face!” 16:33 Sepsi – Rapid LIVE TEXT (20:30). Giuleștenii lui Lobonț, fără victorie în play-off! Echipele probabile 16:25 Bari – Brescia și Sudtirol – Palermo LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30)! George Pușcaș luptă pentru evitarea retrogradării 15:51 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Calificările de la Spa-Francorchamps sunt ACUM, live în AntenaPLAY 15:22 „Doamne fereşte!” Dan Petrescu a spus lucrurilor pe nume înainte de FCSB – CFR Cluj: „Îmi dau cuvântul de onoare” 15:03 Irina Begu, în turul 3 de la Roma! Calificare după doar 29 de minute pentru româncă, după abandonul adversarei 14:34 Dominic Thiem se retrage din tenis! Anunţul campionului din 2020 de la US Open: „Am ajuns la concluzia că e decizia corectă” 14:21 Decizia luată de Denis Alibec, după ce a fost dorit la FCSB! Mama atacantului a făcut anunţul: „E un risc, dar şi-l asumă!” Vezi toate știrile
Citește și