Închide meniul

CFR Cluj – Poli Iaşi 4-0 | Campioana a făcut spectacol în Gruia şi a egalat-o la puncte pe FCSB înaintea meciului direct! Deac a reuşit "dubla"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 martie 2021, 17:30

CFR Cluj – Poli Iaşi 4-0 | Campioana a făcut spectacol în Gruia şi a egalat-o la puncte pe FCSB înaintea meciului direct! Deac a reuşit "dubla"

SportPictures / Flaviu Buboi/SPORT PICTURES via Hepta

CFR Cluj o va întâlni pe Poli Iaşi în etapa a 27-a din Liga 1

Campioana a marcat de patru ori în poarta celor de la Poli Iaşi, ultima clasată din Liga 1. Ardelenii conduceau încă de la pauză cu 2-0. Chipciu şi Omrani şi-au trecut numele pe lista marcatorilor în primele 45 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Repriza secundă a fost a lui Ciprian Deac. Veteranul CFR-ului a reuşit o "dublă" spectaculoasă în urma căreia a ajuns la cota 10 în actuala ediţie de campionat.

În urma acestui succes, CFR Cluj a egalat-o pe FCSB la numărul de puncte. Ambele echipe au acumulat 60 de puncte după 27 de etape. Vineri, 19 martie, cele două formaţii se întâlnesc pe Arena Naţională, ultimul pe care echipa roş-albastră îl va disputa pe cel mai mare stadion al ţării în acest sezon.

CFR Cluj – Poli Iaşi 4-0

Min. 87: GOOOOL CFR! Ardelenii fac spectacol în Gruia.  Sigurjonsson i-a oferit o pasă cu călcâiul lui Deac, care duce scorul la 4-0.

Min. 60: GOOOLLL CFR Cluj! Campioana înscrie după un contraatac la capătul căruia a finalizat Deac, care nu a avut emoţii cu Brănescu. 

Reclamă

Min. 45+2: GOOOLLL CFR Cluj! A marcat şi Omrani, din centrarea lui Itu. Poziţia iniţială, în care era tânărul de 21 de ani, este suspectă de ofsaid. Arbitrul a validat însă reuşita!

Min. 44: GOOOLLL CFR Cluj! Alexandru Chipciu a deschis scorul cu un şut superb, din marginea careului. Portarul oaspeţilor a încercat degeaba să respingă!

Min. 1: A început meciul!

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj (4-3-3): Sandomierski – Susic, Vinicius, Andrei Burcă, Latovlevici – Ciprian Deac, Bordeaianu, Itu – Gîdea, Omrani, Alexandru Păun 

Poli Iaşi (4-2-3-1): Poli Iași: Brănescu – Onea, Frăsinescu, Baxevanos, Bușu – Popa, Vanzo – Calcan, Flores, Stan – Duranovic 

CFR Cluj speră să o egaleze din nou pe FCSB în clasamentul Ligii 1, înaintea meciului direct din etapa viitoare. Ardelenii au însă mari probleme. 

CFR Cluj, cu trei cazuri de Covid-19 şi fără antrenorul Edi Iordănescu

Antrenorul Edi Iordănescu este suspendat, pentru eliminarea din runda trecută. Iar trei dintre titulari, au fost confirmaţi cu Covid-19: Mario Rondon, Valentin Costache și Gabriel Debeljuh.

CFR vine după trei victorii şi după patru meciuri în care nu a primit gol. De partea cealaltă, Poli Iaşi ultima clasată şi tocmai l-a instalat din nou pe italianul Nicolo Napoli, în funcţia de antrenor. Moldovenii au nouă eşecuri şi un egal în ultimele zece etape.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și