Închide meniul

UEFA Champions League | CFR Cluj – FK Borak Banja Luka, în primul tur preliminar! Când se vor juca meciurile

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2021, 12:25 / Actualizat: 15 iunie 2021, 15:06

UEFA Champions League | CFR Cluj – FK Borak Banja Luka, în primul tur preliminar! Când se vor juca meciurile

CFR Cluj -Lincoln Red Imps

Foto: SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Update: FK Borak Banja Luka este campioana din Bosnia şi Herţegovina. Echipa are în palmares două titluri de campioană, în 2010-2011 şi 2020-2021 şi o Cupă, tot în 2010-2011.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valoarea lotului celor de la FK Borak Banja Luka este de 5.33 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com. Almedin Ziljkic, extremă stângă, este cel mai valoros jucător, cu o cotă de piaţă de 700.000 de euro.

Echipa joacă pe „Stadionul Banja Luka”, care are o capacitate de 9.730 locuri.

Partida tur dintre CFR Cluj şi FK Borak Banja Luka se va disputa în Gruia, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, pe 6/7 iulie, în timp ce returul este programat pentru 13/14 iulie, în Bosnia şi Herţegovina.

Stojan Vranjes, fostul jucător care a evoluat la CFR Cluj în 2012, şi-a început cariera la FK Borak Banja Luka, în 2005.

Reclamă

LIVE TEXT | Tragerea la sorți UEFA Champions League

Update 13:11: CFR Cluj – FK Borak Banja Luka, în primul tur al preliminariilor UEFA Champions League

Update 13:00: A început tragerea la sorţi.

Reclamă 4 / 0/3

Update 12:30: Tragerea la sorţi începe în 30 de minute.

CFR Cluj şi-a aflat posibilele adversare din primul tur preliminar al UEFA Champions League. Tragerea la sorţi din turul 1 preliminar din Champions League va fi marţi, de la ora 13:00, în format LIVE TEXT pe www.AS.ro.

CFR Cluj şi-a aflat posibilele adversare din primul tur preliminar al UEFA Champions League

UEFA a publicat grupele pentru tragerea la sorţi pentru turul 1 preliminar din Liga Campionilor. CFR Cluj face parte din urna capilor de serie, alături de Shkendija, Alashkert şi va juca cu una dintre HJK Helsinki (Finlanda), Connah’s Quay Nomads (Țara Galilor), Mura (Slovenia) şi Borac Banja Luka (Bosnia).

CFR Cluj va fi cap de serie şi în turul al doilea preliminar

Dacă se va califica, CFR Cluj va fi cap de serie şi în al doilea tur preliminar şi va avea parte de adversari mai slab cotaţi.

  • Skhendija (Macedonia)
  • Slovan Bratislava (Slovacia)
  • Dinamo Tbilisi (Georgia)
  • Zalgiris Vilnius (Lituania)
  • Alashkert (Armenia)
  • Flora Tallinn (Estonia)
  • Buducnost Podgorica (Muntenegru)
  • Kairat Almaty (Kazakhstan)
  • Lincoln Red Imps (Gibraltar)
  • Omonia Nicosia (Cipru)

Marius Şumudică, impresionat de condiţiile de la CFR Cluj

Noul antrenor al campioanei a lăudat condiţiile pe care le-a găsit la Cluj şi a făcut o dezvăluire inedită despre preşedintele Marian Copilu: mănâncă o singură dată pe zi pentru că munceşte prea mult!

„Îți spun că am lucrat în străinătate patru ani. Am lucrat în România și am luat campionatul cu Astra, am fost la Rapid, Bistrița și la alte echipe, dar eu nu am văzut în viața mea un club atât de bine structurat.

Reclamă

Toată ziua e la stadion, de dimineața până seara nu știe altceva decât fotbal. Și toți care sunt angrenați, marketing , birouri, tot, deci toată lumea e super profesionistă, te simți respectat, există o coeziune aici”, a spus Şumudică.

Recomandări
  • CFR Cluj şi-a aflat adversara din primul tur preliminar al UEFA Champions League
  • Campioana României a fost cap de serie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și