Închide meniul

Marius Şumudică, prima întâlnire cu Neluţu Varga. „Mi-am dat seama din priviri ce fel de om este”. Transferul cu care a fost uimit de CFR Cluj

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 9 iunie 2021, 23:58 / Actualizat: 10 iunie 2021, 1:05

Marius Şumudică, prima întâlnire cu Neluţu Varga. „Mi-am dat seama din priviri ce fel de om este. Transferul cu care a fost uimit de CFR Cluj

Youtube CFR Cluj

Marius Șumudică, debut perfect la CFR Cluj

Marius Şumudică a rămas uimit de transferul reuşit de CFR Cluj. Ardelenii au semnat cu Anas Tahiri, un mijlocaş central belgian în vârstă de 26 de ani cu care erau în discuţii încă din luna februarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transferul reuşit de CFR Cluj, pe care Marius Şumudică nu l-a crezut posibil

Acesta vine liber de contract, după ce a jucat ultima dată la RKC Waalwijk, în Olanda.

„Eu consider că am adus un jucător bun, e vorba despre Tahiri. Poate face diferența. Când l-am urmărit, eu nu am crezut că a venit la echipa asta. Nu am crezut!

Știam că Besiktas a vrut să plătească pentru el o sumă de bani acum 2 ani, în 2019, și nu s-au înțeles cu echipa din Olanda să îl aducă. Uite că Marian Copilu (n.r. – președintele echipei) a reușit să îl aducă!”, a declarat Marius Şumudică, pentru digisport.ro.

Şumi, impresionat de condiţiile de la CFR Cluj

Noul antrenor al campioanei a fost prezentat oficial ieri, iar astăzi a condus primul antrenament. El a lăudat condiţiile pe care le-a găsit la Cluj şi a făcut o dezvăluire inedită despre preşedintele Marian Copilu: mănâncă o singură dată pe zi pentru că munceşte prea mult!

Reclamă

„Îți spun că am lucrat în străinătate patru ani. Am lucrat în România și am luat campionatul cu Astra, am fost la Rapid, Bistrița și la alte echipe, dar eu nu am văzut în viața mea un club atât de bine structurat.

Nu ar fi trebuit să spun lucrurile astea pentru că pun presiune singur pe mine. Nu am întâlnit în viața mea atâția oameni profesioniști, condiții, un președinte care, săracul, eu nu înțelegeam de ce e așa slab, dar mănâncă o dată pe zi!

Toată ziua e la stadion, de dimineața până seara nu știe altceva decât fotbal. Și toți care sunt angrenați, marketing , birouri, tot, deci toată lumea e super profesionistă, te simți respectat, există o coeziune aici”, a spus Şumudică.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Şumudică, prima întâlnire cu Neluţu Varga

Antrenorul lui CFR Cluj a precizat că s-a întâlnit în premieră şi cu patronul Neluţu Varga.

„Sper ca relația să fie ok. Am avut o singură întâlnire scurtă cu domnul Varga, sper să fie o relație ok. Eu vorbisem doar la telefon cu el. Eu mi-am dat seama din priviri ce fel de om este. Să bagi atâția bani in echipă, să faci atâtea sacrificii, la un moment dat mai răbufnești.

Eu am mai avut patroni din ăștia. Și eu răbufneam când copiii nu îmi aduceau note mari de la școală. Dar asta este, eu nu aplec urechea la ce se discută prin loje. Este momentul CFR-ului, au tot dreptul să ceară, eu sunt antrenor si voi fi in bătaia puștii. Dar numai cine nu muncește nu greșește”, a mai precizat Şumudică.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și