Închide meniul

CFR Cluj – Steaua Roşie 1-2 | „Dacă jucăm ca azi, cu siguranţă câştigăm cu FCSB!” Marius Şumudică, discurs uluitor. Le-a mulţumit fanilor: „Nu am auzit când mi-au cerut demisia”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 august 2021, 0:27

CFR Cluj – Steaua Roşie 1-2 | „Dacă jucăm ca azi, cu siguranţă câştigăm cu FCSB! Marius Şumudică, discurs uluitor. Le-a mulţumit fanilor: „Nu am auzit când mi-au cerut demisia

Marius Şumudică, discurs uluitor după CFR Cluj - Steaua Roşie 1-2

Hepta

Şumudică l-a arătat cu degetul pe Michael Oliver, arbitrul care le-a acordat penalty sârbilor după numai patru minute. L-a taxat şi pe Cristi Bălgrădean pentru eroarea de la golul lui Pavkov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, discurs uluitor după CFR Cluj – Steaua Roşie 1-2

Marius Şumudică este convins că CFR Cluj a dominat-o pe Steaua Roşie Belgrad şi că nu merita să piardă în Gruia.

Nu mai ştiu, mă aştept la orice. Nu ştiu ce să mai cred, cum să mai joc. Chiar am jucat bine, am avut situaţii de a marca. După care facem acea gafă. Arbitrul englez le dă un penalty în minutul 4. Dar îmi felicit jucătorii, am dominat o echipă mai puternică decât noi.

Jucătorii să ridice capul pentru că am jucat de la egal la egal. Am primit gol dintr-un penalty dat uşor, am ratat un penalty. Pufi, îmi pare rău pentru el, dar facem o gafă…le-am pus mingea pe tavă. Se întâmplă, am început să mă obişnuiesc„, a declarat antrenorul lui CFR Cluj la PRO X.

Pentru ardeleni urmează chiar derby-ul cu FCSB, din Liga 1. Şumudică a surprins şi este sigur că, dacă jucătorii săi vor evolua aşa cum au făcut-o în returul cu Steaua Roşie, nu vor avea probleme în faţa echipei lui Edi Iordănescu.

Reclamă

E foarte greu, în două zile vine un meci extraordinar de dificil. Dacă jucăm ca azi, cu siguranţă câştigăm cu FCSB. Am avut situaţii în care am fost peste Steaua Roşie„, a spus Şumudică.

Fanii i-au cerut demisia lui Şumudică la finalul eşecului cu Steaua Roşie. Jucătorii au fost huiduiţi. Antrenorul a anunţat că nu i-a auzit pe ultraşii nemulţumiţi.

Nu este problema mea cine este aplaudat şi cine este huiduit. Felicit publicul spectator care a încercat să ne susţină. (Reporter: Un grup al fanilor v-a cerut demisia) Nu am auzit, nu am auzit„, a reacţionat Şumudică.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și