Închide meniul

CFR Cluj – Young Boys 1-1 | „Era unul, cred că băuse ceva şi mă tot insulta!” Marius Şumudică, conflict cu un fan în timpul meciului! Jucătorul care l-a dat pe spate: „Zici că era reactor, rupea brazda sub el”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 august 2021, 23:55 / Actualizat: 4 august 2021, 8:09

CFR Cluj – Young Boys 1-1 | „Era unul, cred că băuse ceva şi mă tot insulta! Marius Şumudică, conflict cu un fan în timpul meciului! Jucătorul care l-a dat pe spate: „Zici că era reactor, rupea brazda sub el

Marius Şumudică, antrenor CFR Cluj

Hepta

Marius Şumudică şi-a felicitat jucătorii după remiza cu Young Boys de pe teren propriu. Totuşi, Şumudică a ţinut să precizeze că la golul primit în minutul al treilea de prelungire a venit în urma unor greşeli făcute de elevii săi. Şumudică a dat detalii şi despre starea de sănătate a lui Denis Alibec, care a rezistat doar 20 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacţia lui Marius Şumudică după CFR Cluj – Young Boys 1-1

Am întâlnit o echipă puternică, mult mai puternică decât noi. Fizic, la contacte 1 la 1. Trebuie să recunoaştem. Vreau să-mi felicit jucătorii. Cred că în subconştient, eu nu le-am zis nicio clipă să ne retragem. Când îi simţi mai puternici… Cred că i-am închis foarte bine. I-am surprins. N-am avut timp să pregătesc, jucătorii s-au capacitat, au înţeles ceea ce le cer.

N-avem voie să facem greşeala pe care le-am făcut-o la gol. Pleacă trei jucători să facă pressing la portarul advers, ne prind pe o contră. După care nu urmărim mingea la Arlauskis, la lovitura liberă, şi apare acest gol. Mi s-a părut exagerat să dai opt minute de prelungiri. În final, cred că e un rezultat echitabil, am întâlnit o echipă mult mai puternică decât noi. Sunt mulţumit de atitudinea jucătorilor, a publicului, au făcut o risipă extraodinară de efort. Cred că puteam să câştigăm.

A simţit ceva la inghinală, n-a mai putut (n.r. – despre accidentarea lui Alibec). Am pierdut din calitate, n-am mai putut să ţinem de minge, a spus Marius Şumudică la finalul partidei.

CFR Cluj – Young Boys 1-1 |  Marius Şumudică, dialog aprins cu un fan

Marius Şumudică a avut, în timpul reprizei a doua, un dialog mai încins cu un fan. Antrenorul campioanei României a comentat, în stitul caracteristic, disputa pe care a avut-o cu suporterul.

Reclamă

„Era unl’, cred că băuse ceva, că mă tot insulta şi îmi spunea ce schimbări să fac. I-am spus să vină el jos în locul meu, să fie antrenor. La fotbal se pricep toţi”, a mai spus Marius Şumudică, care a avut un remarcat şi de la adversari.

„Sunt foarte supărat pentru că am muncit şi să iei un gol pe o neatenţie, în ultimele minute. Elia, n-am văzut în viaţa mea viteză ca la el. Zici era un reactor, îi dădea viteză. Rupea brazda sub el când pleca de pe loc”, a mai spus antrenorul celor de la CFR Cluj.

CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul disputat, marţi, pe teren propriu cu campioana Elveţiei, Young Boys, în manşa I a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Returul va avea loc la 10 august. Ca şi în anul trecut, în grupele Europa League, Young Boys a marcat în finalul partidei.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Manea a deschis scorul în minutul 4, în timp ce Young Boys a egalat prin Sierro, în al treilea minut al prelungirilor.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 Leicester – Southampton, 22:00, LIVE VIDEO Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB Vezi toate știrile
Citește și