Închide meniul

CFR Cluj – Young Boys | Dezastru pentru Denis Alibec şi Marius Şumudică! Atacantul a rezistat doar 20 de minute pe teren

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 august 2021, 21:36

CFR Cluj – Young Boys | Dezastru pentru Denis Alibec şi Marius Şumudică! Atacantul a rezistat doar 20 de minute pe teren

Denis Alibec s-a accidentat

Captură Digisport

Denis Alibec a fost eroul celor de la CFR Cluj la meciul cu Chindia. A reuşit să marcheze singurul gol al partidei şi anunţa un meci mare şi cu Young Boys. Numai că atacantul care a debutat atât de bine la campioană a rezistat doar 20 de minute în marele meci cu Young Boys.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec s-a accidentat cu Young Boys

În minutul 20, după un duel la mijlocul terenul, Alibec s-a accidentat şi nu a mai putut continua partida. Şumudică l-a înlocuit imediat cu Adrian Păun.

Denis Alibec fericit după ce a marcat cu Chindia

Denis Alibec a marcat singurul gol al partidei cu Chindia şi anunţa că îşi dorea să o facă şi cu Young Boys.

Mă bucur că am reuşit să marchez. Suntem singura echipă cu trei victorii din trei. Încerc să ajut echipa cum pot. Este cea mai mare echipă din ţară, de aceea am ales să vin aici. N-are legătură când marchez şi cine marchează. Dacă marchez eu, cu atât mai bine. Cu siguranţă, uşor, uşor o să îmi revin (n.r. la forma fizică dinaintea accidentării). E probabil cel mai important meci al sezonului.

O să jucăm ofensiv, pentru că jucăm acasă. Trebuie să luăm cele trei puncte. (…) Normal că îmi pare rău (n.r. de echipele eliminate din Conference League). Nu mă aşteptam să iasă toate trei, suntem foşti colegi, jucăm împreună la naţională”, spunea Denis Alibec după meciul cu Chindia.

Reclamă

Denis Alibec a fost împrumutat din Turcia. CFR Cluj va plăti o parte din salariul anual uriaş pe care îl încasa Alibec la Kayserispor. Turcii vor achita diferenţa până la suma de 800.000 de euro. Alibec a fost împrumutat pentru un sezon, cu opţiune de transfer definitiv. Internaţionalul român mai avea contract cu Kayserispor până în 2023.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și