Închide meniul

Champions League | Barcelona – PSG 1-4, Leipzig – Liverpool 0-2. Mbappe, hat-trick fabulos pe Camp Nou! Gafe uriaşe la Budapesta

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 februarie 2021, 18:55

Champions League | Barcelona – PSG 1-4, Leipzig – Liverpool 0-2. Mbappe, hat-trick fabulos pe Camp Nou! Gafe uriaşe la Budapesta

Profimediaimages

Kylian Mbappe, hat-trick spectaculos pe Camp Nou

  • PSG şi-a luat revanşa cu Barcelona
  • Leipzig - Liverpool 0-2

Kylian Mbappe a fost de neoprit pe Camp Nou şi a înscris de trei ori în victoria cu 4-1 a lui PSG. Barcelona are nevoie de o nouă minune pentru a putea continua în competiţie. Şi Liverpool a obţinut un succes important în deplasare. A învins-o cu 2-0 pe Leipzig, pe Puskas Arena.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona – PSG 1-4, Leipzig – Liverpool 0-2

Min. 90: S-au încheiat meciurile. PSG şi Liverpool au câştigat în deplasare şi sunt mari favorite la calificarea în sferturile de finală!

Min. 85: GOOOLLL PSG! Hat-trick Mbappe! Kylian a înscris din nou şi este o seară magică pentru gruparea din Ligue 1!

Reclamă

Min. 70: GOOOLLL PSG! A marcat şi Moise Kean. Barcelona este condusă cu 3-1 de campioana Franţei.

Min. 65: GOOOLLL PSG! Kylian Mbappe are o evoluţie magică pe Camp Nou şi a reuşit "dubla"!

Reclamă

Min. 58: GOOOLLL Liverpool! O nouă gafă a fundaşilor lui Leipzig. Sadio Mane a profitat şi a dublat avantajul "cormoranilor"

Min. 53: GOOOLLL Liverpool! Mohamed Salah a deschis scorul după o gafă uriaşă a unui adversar. 

Min. 45: Pauză pe cele două stadioane. Este egalitate atât pe Camp Nou, cât şi pe Puskas Arena!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 32: GOOOLLL PSG! Kylian Mbappe a înscris un gol superb, după o fază magică a campionei Franţei. Mbappe l-a driblat pe Lenglet şi a trimis imparabil, la vinclu!

Min. 27: GOOOLLL Barcelona! Lionel Messi a executat perfect lovitura de la 11 metri. A trimis sub transversală!

Min. 26: Penalty PSG! Frenkie de Jong a căzut de lângă Kurzawa

UPDATE: Accidentat, Neymar vede din faţa televizorului meciul de cinci stele de pe Camp Nou!

Min. 14: Ocazii mari pe ambele stadioane. Aproape în acelaşi timp, Griezmann şi Salah au ratat din poziţii ideale!

Min. 1: Au început cele două meciuri de cinci stele din Champions League

Reclamă

UPDATE: Lionel Messi, sub lumina reflectoarelor pe Camp Nou!

Barcelona: Ter Stegen – Dest, Pique, Lenglet, Alba – De Jong, Busquets, Pedri – Griezmann, Messi, Dembele

PSG: Navas – Florenzi, Marquinhos, Kimpembe, Kurzawa – Gueye, Paredes – Kean, Verratti, Mbappe – Icardi

Leipzig: Gulacsi – Mukiele, Klostermann, Upamecano, Angelino – Sabitzer, Haidara, Kampl – Nkunku, Olmo, Adams

Liverpool: Alisson – Alexander-Arnold, Kabak, Henderson, Robertson – Thiago Alcántara, Wijnaldum, Jones – Salah, Firmino, Mane

PSG se întoarce la "locul crimei", acolo unde în 2017 a suferit un eşec istoric. În aceeaşi fază a competiţiei, campionii Franţei câştigaseră cu 4-0 în tur, dar au cedat cu 1-6 pe Camp Nou. Neymar a făcut atunci un meci superb, înainte să schimbe taberele. PSG aşteaptă de atunci revanşa!

Show total se anunţă şi în partida dintre Leipzig şi Liverpool, care a fost afectată deja de pandemie. Meciul se va disputa la Budapesta, pe Puskas Arena. Starurile lui Jurgen Klopp au pierdut ultimele trei partide din campionat şi vor să se răzbune în Champions League.

Planul lui Ronald Koeman să-l oprească pe Kylian Mbappe

Nu va fi un duel între Messi și Mbappe. Este o întâlnire între două echipe, cu cel mai bun jucător din lume de partea uneia dintre ele. Noi avem nevoie de el. Și ei au nevoie de Mbappe. Va fi un duel frumos.

Nu sunt adeptul unui marcaj special. Lucrul important este să știm unde putem juca și unde putem avea jucători între linii. Un aspect crucial este, ca atunci când avem mingea, să fim bine poziționați în caz că vom pierde posesia”, a spus Ronald Koeman la conferinţa de presă.

Mbappe este în formă maximă înaintea duelului cu Lionel Messi. Starul lui PSG a înscris 18 goluri în 28 de partide disputate în acest sezon, în toate competițiile. De două ori a marcat Mbappe în Champions League.

Neymar s-a accidentat şi ratează meciul cu Barcelona

Neymar s-a accidentat grav în meciul dintre Caen şi PSG, din Cupa Franţei, iar verdictul medicilor a fost crunt. Brazilianul are probleme la muşchii aductori şi are nevoie de o lună de recuperare. Riscă să rateze chiar şi partida decisivă, de pe Parc des Princes, de pe 10 martie.

Tristețea e mare, durerea imensă și nu mă pot opri din plâns. Din nou trebuie să mă opresc să fac ceea ce iubesc cel mai mult, adică să joc fotbal.

Uneori, mă simt incomod cu stiul meu de joc, pentru că driblez și sunt lovit mereu. Nu știu dacă problema sunt eu sau ceea ce se întâmplă pe teren…asta mă întristează. Mă doare și mai tare când aud jucători, antrenori și comentatori care mă acuză că simulez, că sunt fals, că mă plâng și că sunt răsfăţat…

Sincer să fiu, mă supără și nu știu cât voi mai rezista pentru că eu vreau doar ca să fiu fericit jucând fotbal. Atât și nimic mai mult”, a reacţionat Neymar când a aflat că ratează meciul de pe Camp Nou.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat autocarul echipei lui Xavi! Ce s-a întâmplat 21:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” 20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României 20:00 Rafael Nadal a revenit cu victorie în circuitul ATP! Prestaţie de zile mari a spaniolului în primul tur de la Barcelona 19:54 „Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Momente uluitoare înainte de Barcelona - PSG! Fanii catalani au atacat autocarul echipei lui Xavi! Ce s-a întâmplat
Liga Campionilor • 21:20
Momente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat autocarul echipei lui Xavi! Ce s-a întâmplat
Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League
Liga Campionilor • 15 apr., 19:07
Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League! Anunţul făcut înaintea returului „de foc”
Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano
Fotbal extern • 15 apr., 11:23
Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano
Liverpool - Crystal Palace 0-1! "Cormoranii" îşi pot lua adio de la titlu! Ratări colosale în meciul de pe Anfield
Premier League • 14 apr., 18:15
Liverpool – Crystal Palace 0-1! „Cormoranii”, un nou pas greşit în lupta la titlu! Ratări colosale în meciul de pe Anfield
Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League
Liga Campionilor • 14 apr., 12:08
Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League! Românul va arbitra Barcelona – PSG, returul teribil din Ligă