Închide meniul

Chindia Târgovişte – Universitatea Craiova 1-0 | Marinos Ouzounidis, atac cu talpa la Istvan Kovacs. "Nu cred că nu a văzut penalty-ul la Ivan!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 februarie 2021, 19:36

Chindia Târgovişte – Universitatea Craiova 1-0 | Marinos Ouzounidis, atac cu talpa la Istvan Kovacs. "Nu cred că nu a văzut penalty-ul la Ivan!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Marinos Ouzounidis a criticat arbitrajul lui Istvan Kovacs

Antrenorul grec nu s-a ferit să îl atace pe arbitrul întâlnirii, Istvan Kovacs. A fost nemulţumit că echipa lui nu a primit penalty în minutul 56, când Andrei Ivan a fost lovit în careu de Marco Dulca. A alimentat şi mai mult scandalul iscat între FRF şi LPF, în privinţa introducerii sistemului VAR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marinos Ouzounidis: "Am avut un penalty clar"

"Micile detalii fac diferenţa. Noi am avut un penalty clar! La Ivan a fost fault clar, nu cred că arbitrul nu a văzut asta! În schimb, am primit un gol uşor. Totuşi, nu pot să mă plâng de jucătorii mei, au încercat.

Cred că suntem ok, construim bine, dar la finalizare s-au luat decizii proaste. Ştim ce probleme avem", a declarat antrenorul vicecampioanei României.

Universitatea Craiova îşi poate lua revanşa cu Chindia la numai trei zile distanţă. Marţi, cele două echipe sunt adversare în semifinalele Cupei României.

"Va fi un meci diferit. O să urmărim să vedem ce greşeli am făcut şi vom încerca să nu le repetăm. Marţi nu o să avem o altă şansă, trebuie să câştigăm pentru că este un singur joc şi riscăm să fim eliminaţi", a transmis Ouzounidis.

Reclamă

Istvan Kovacs i-a nemulţumit şi pe jucătorii Chindiei Târgovişte

Arbitrul partidei care s-a jucat pe stadionul din Buzău a fost criticat şi de oficialii grupării din Târgovişte. Penalty-ul ratat de Paul Iacob, în minutul 72, ar fi trebuit executat din nou. Pigliacelli nu a rămas pe linia porţii, iar în momentul şutului cinci jucători ai oltenilor intraseră în careu.

Universitatea Craiova şi-a încheiat seria excelentă pe care o avea, în deplasare, în acest sezon. Până la meciul din această etapă, oltenii nu pierduseră niciun meci jucat departe de casă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Chindia - Craiova 1-0
  • Istvan Kovacs, atacat de olteni

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
Vezi toate știrile
Citește și