Închide meniul

Christian Eriksen, aproape de o revenire de senzaţie. Danezul a anunţat deja că pleacă de la Manchester United

Alexandra Costea Publicat: 12 octombrie 2024, 14:07

Reclamă
Christian Eriksen, aproape de o revenire de senzaţie. Danezul a anunţat deja că pleacă de la Manchester United

Christian Eriksen, revenire spectaculoasă la Ajax

Christian Eriksen într-un meci de pe Old Trafford - Profimedia

Christian Eriksen este pe cale să aibă o revenire spectaculoasă la Ajax? Mijlocașul danez a anunțat că se va despărți de Manchester United la finalul acestui sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Danezul în vârstă de 32 de ani a semnat cu Manchester United în vara lui 2022, venind liber de contract, după ce a jucat un sezon la Brentford. În 80 de partide jucate pentru ”Diavoli”, danezul a înscris de șase ori și a furnizat 16 pase decisive. Cu toate acestea, aventura sa de pe Old Trafford se apropie de final.

Christian Eriksen, revenire spectaculoasă la Ajax? Danezul a primit oferte de la trei cluburi de renume

Potrivit publicației The Sun, Eriksen ar fi tentat de o revenire la clubul unde a debutat ca fotbalist profesionist. Olandezii i-ar fi oferit un contract pe trei ani. Eriksen a mai jucat pentru Ajax în perioada 2010-2013.

Eriksen a evoluat constant pentru Manchester United în ultima perioadă, fiind titular în șase din ultimele șapte meciuri. A înscris trei goluri și a oferit trei pase decisive în toate competițiile.

De asemenea, mijlocașul de 32 de ani este un jucător esențial pentru naționala Danemarcei și este așteptat să participe în următoarele două meciuri din Liga Națiunilor, împotriva Spaniei și Elveției.

Reclamă
Reclamă

Veteranul se va întoarce apoi în Anglia pentru meciul de acasă împotriva echipei Brentford, programat sâmbătă, 19 octombrie, la ora 17:00. Christian Eriksen a dezvăluit că va părăsi „Diavolii Roșii” la finalul acestui sezon, în podcastul Ekstra Bladet. Contractul mijlocașului danez cu echipa de pe Old Trafford urmează să expire vara viitoare.

Eriksen are trei variante de transfer pentru sezonul următor MSL, Arabia Saudită și Ajax

Rămâne de văzut la ce echipă va ajunge mijlocașul cu 136 de selecții în naționala Danemarcei. Momentan, trei cluburi și-au arătat interesul pentru mijlocașul danez. Se pare că ar fi dorit în MLS, în Statele Unite ale americii, dar și în Arabia Saudită. Cu siguranță, cea mai atractivă ofertă ar fi cea de la Ajax, clubul unde și-a început cariera în fotbalul profesionist.

Potrivit Transfermarkt, Christian Eriksen are o cotă de piață în valoare de 8 milioane de euro.

Reclamă

Pe data de 12 iunie 2021, în minutul 43 al meciului dintre Danemarca și Finlanda, Eriksen s-a prăbușit pe teren. Simon Kjaer și Delaney au reacționat rapid, realizând gravitatea situației și au intervenit prompt pentru a-l ajuta până la sosirea echipei medicale.

Danezul a suferit un infarct chiar în timpul partidei. Doar că asta nu l-a ținut departe de fotbal. Ulterior, i-a fost implantat un defibrilator, care i-a permis să-și continue cariera sportivă.

Reclamă

Se califică România U21 la EURO?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:45

Fred Vasseur, despre venirea lui Lewis Hamilton la Ferrari. „Îmi confirmă că putem avea mașina potrivită”

15:36

Jannik Sinner va termina anul pe locul 1 ATP. Performanţă fantastică pentru jucătorul italian

15:04

EXCLUSIVAnunţ de ultimă oră despre viitorul lui Iordănescu: „Am vorbit cu Edi, mi-a zis că l-au sunat!” De ce a refuzat oferta

15:01

LIVE SCORELituania – Kosovo se joacă ACUM. Rrahmani e titular. Lewandowski, duel stelar cu Ronaldo în Polonia – Portugalia. Meciurile zilei

14:35

Laurenţiu Reghecampf, cuvinte uriaşe despre o vedetă de la FCSB: „Îmi place mult, o să ajungă sus! E un exemplu”

13:57

Boupendza şi N’Jie au debutat pentru Rapid. Giuleştenii au pierdut amicalul cu FC Voluntari: „Ar trebui să le fie ruşine”

1 După 7 luni, TAS a publicat motivarea deciziei în cazul Simona Halep. Câţi bani va primi de la ITIA după reducerea suspendării 2 Real Madrid, gata să îi „sufle” Barcelonei jucătorul dorit cu insistenţă de Hansi Flick! Gestul făcut de şefii de pe Bernabeu 3 Gigi Becali l-a găsit pe „noul Florinel Coman” de la FCSB: „Asta e bucuria mea!”. Jucătorul care l-a fascinat pe milionar 4 Muntenegru U21 – România U21 2-6! Tricolorii, victorie într-un meci cu miză uriaşă! Louis Munteanu a marcat un hat-trick 5 FotoLarisa Iordache şi Cristian Chiriţă au anunţat cu artificii sexul bebeluşului lor: „Te așteptăm cu inima plină de bucurie” 6 Dan Şucu s-a convins şi renunţă la cel mai scump transfer al verii! Lovitură de un milion de euro pentru patronul Rapidului
Citește și