Închide meniul

Christian Eriksen s-a înţeles cu Manchester United! Danezul este aşteptat la vizita medicală

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 iulie 2022, 17:32

Christian Eriksen s-a înţeles cu Manchester United! Danezul este aşteptat la vizita medicală

Christian Eriksen s-a înţeles cu Manchester United

Christian Eriksen şi Erik ten Hag/ Profimedia

Christian Eriksen este aproape de a semna cu Manchester United. Danezul, care a revenit pe teren în iarnă în tricoul lui Brentford, ar fi ajuns la o înţelegere verbală cu trupa de pe Old Trafford.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester United se pregăteşte de noul sezon, sub comanda unui nou manager, Erik ten Hag. „Diavolii” ţintesc formarea unei echipe competitive, după ce sezonul trecut a fost unul dezamăgitor, fiind departe de toate obictivele importante.

Christian Eriksen, aproape de Manchester United

Christian Eriksen a revenit pe teren la începutul lui 2022, când era transferat de Brentford. Acesta s-a recuperat după momentul dramatic petrecut la EURO 2020, când a fost aproape de o tragedie.

După revenire, în tricoul lui Brentford, Christian Eriksen a evoluat în 11 partide, marcând un gol, şi contribuind cu pasă decisivă la alte 4.

În această perioadă de mercato, danezul a fost unul dintre cei mai curtaţi jucători din Premier League. Leicester, Everton ş Tottenham au fost şi ele interesate de obţinerea semnăturii mijlocaşului, care în cele din urmă va ajunge pe Old Trafford, conform jurnalistului italian Fabrizio Romano.

Reclamă

„Contract până în iunie 2025, se aşteaptă pentru semnătura jucătorului şi vizita medicală”, notează Fabrizio Romano, jurnalist specializat în transferuri.

Christian Eriksen a evoluat de-a lungul carierei sale, la formaţii de top precum Ajax, Tottenham sau Inter. La Spurs, danezul a petrecut aproape şapte sezoane, fiind transferat în ianuarie 2020 de către Inter. În acel sezon, a devenit campion în Serie A, sub comanda lui Antonio Conte.

Reclamă 4 / 0/3

Paul Pogba s-a despărţit de Manchester United

Transferul lui Christian Eriksen vine în contextul în care Manchester United a rămas descoperită pe postul de mijlocaş, după plecare lui Paul Pogba. „Diavolii” s-au orientat tot către un jucător cu experienţă, care l-ar înlocui perfect pe campionul mondial francez.

Paul Pogba este aştepat să semneze cu Juventus. Astfel, mijlocaşul va reveni la echipa unde a evoluat timp de patru sezoane, în care a câştigat tot atâtea titluri de campion în Serie A.

„Odată un roşu, mereu un roşu! Mulţumim pentru serviciile tale, Paul Pogba!”, este anunţul oficial făcut de United.

Europa League, în sezonul 2016-2017, şi Cupa Ligii, în 2017, sunt singurele trofee câştigate de Paul Pogba la Manchester United.

Cristiano Ronaldo nu va fi prezent la reunirea lui Manchester United

Viitorul lui Cristiano Ronaldo la Manchester United rămâne incert. Potrivit presei britanice, atacantul de 37 de ani vrea să plece de pe Old Trafford, nemulțumit de lipsa meciurilor în UEFA Champions League.

După vestea că vrea să părăsească echipa cu un an înainte de expirarea contractului, Ronaldo le-a dat un nou motiv de îngrijorare celor de la United. Starul lusitan i-a anunțat pe șefii de pe Old Trafford că nu va ajunge la primul antrenament condus de Erik ten Hag.

Potrivit celebrului jurnalist Fabrizio Romano, Cristiano a invocat „motive legate de familie”, iar conducătorii lui Manchester United i-au acceptat solicitarea.

Reclamă

Oficialii lui United sunt conștienți de dorința lui Ronaldo de a părăsi echipa, însă insistă că atacantul de 37 de ani nu este de vânzare și vor să-l păstreze și în sezonul următor, mai scrie sursa citată.

Recomandări
  • Christian Eriksen, aproape de Manchester United
  • „Diavolii” s-au despărţit în această vară de Paul Pogba

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și