Închide meniul

Cine a profitat de COVID? Cu ce se ocupă cei doi bărbați care au făcut o avere în această pandemie

Florian Ceafalău Publicat: 25 mai 2020, 13:49

Cine a profitat de COVID? Cu ce se ocupă cei doi bărbați care au făcut o avere în această pandemie

Hepta

COVID 19

  • COVID a lovit economia globală
  • Unele afaceri au explodat în schimb
  • Profitul este estimat la sute de miliarde

Jeff Bezos și Mark Zuckerberg erau doi dintre cei mai bogați oameni din lume. Pandemia ce a lovit puternic economia globală nu i-a afectat deloc, din contră, i-a ajutat să facă și mai multe miliarde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bezos este cel care deține Amazon, cel mai mare portal de vânzări online. Odată cu închiderea magazinelor, comenzile de pe Amazon au crescut extraordinar de mult, astfel încât averea lui Bezos a crescut cu apoape 50 de miliarde de dolari, ajungând la aproximativ 150 de miliarde de dolari!

Un alt efect al pandemiei a fost faptul că lumea a început să petreacă mult mai mult timp pe rețelele de socializare, iar Facebook i-a adus lui Zuckerberg o creștere de 45% a averii, ajungând în acest moment la aproximativ 80 de miliarde de dolari!

Reclamă

Un calcul făcut de experți, și publicat în revista Forbes, a arătat că averea cumulată a celor 600 de miliardari din SUA, a crescut cu peste 400 de miliarde în această perioadă de pandemie, încă o dovadă că au avut de suferit afacerile mici și mijlocii, și mai puțin cele mari!

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mircea Rednic a ajuns de urgență la spital!
Liga 1 • 19 feb., 17:05
Mircea Rednic a ajuns de urgență la spital! Comunicatul oficial al celor de la UTA: „A simţit o uşoară stare de ameţeală!”
Ce se întâmplă cu Marius Șumudică, la o zi după ce fost internat în spital
Extra • 9 ian., 14:10
Ce se întâmplă cu Marius Șumudică, la o zi după ce fost internat în spital. Anunțul de ultimă oră al turcilor
Ezequiel Lavezzi a fost înjunghiat în stomac
Extra • 20 dec., 18:08
Ezequiel Lavezzi ar fi fost înjunghiat în stomac! Fostul jucător al lui PSG, transportat la spital. Informaţii uluitoare
Eric de Oliveira, mesaj emoţionant după ce a suferit un atac cerebral vascular
Extra • 29 iun., 11:03
Eric de Oliveira, mesaj emoţionant după ce a suferit un atac cerebral vascular: „Dumnezeu nu mă lasă la greu!”
McGregor a băgat mascota în spital! Ce s-a întâmplat între cei doi la mijlocul terenului
FIGHT • 11 iun., 11:25
McGregor a băgat mascota în spital! Ce s-a întâmplat între cei doi la mijlocul terenului