Închide meniul

Cine este Loic Nego, jucătorul francez care a egalat în Ungaria – Islanda 2-1

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 13 noiembrie 2020, 13:30

Cine este Loic Nego, jucătorul francez care a egalat în Ungaria – Islanda 2-1

profimediaimages

Loic Nego a înscris golul egalizator al Ungariei în barajul cu Islanda

Cu toate acestea, Nego nu a fost născut în țara vecină cu România. El este din Franța și are origini în insula Guadalupe. Fundașul a jucat la toate nivelurile posibile pentru echipele de tineret ale Franței și și-a început cariera de profesionist la AS Roma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a trecut pe la echipe precum Charlton Athletic și Ujpest, Nego a semnat cu formația maghiară Fehervar în august 2015.

În 2019, fotbalistul a fost naturalizat de către Ungaria și a debutat în echipa naționala pe 8 octombrie 2020. Meciul cu Islanda a reprezentat abia al doilea său joc în tricoul selecționatei antrenate de italianul Marco Rossi. 

Loic Nego este cotat la 1.8 milioane de euro, conform transfermarkt.

Ungaria, calificare dramatică la EURO 2021

După golul egalizator al lui Nego, vedeta de 20 de ani și 25 de milioane a lui Salzbburg, Dominik Szoboszlai, a dat lovitura de grație.

Reclamă

Jucătorul maghiar a luat o minge de la jumătatea terenului și a înscris pe contraatac cu o execuție perfectă din afara careului.

Ungaria va evolua în grupa F a Europeanului în compania Germaniei, Franței și Portugaliei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ungaria - Islanda 2-1
  • Loic Nego, gol egalizator în minutul 88

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 4-1. Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte Vezi toate știrile
Citește și