Închide meniul

Ciprian Deac a dezvăluit secretul formei de invidiat: „Mi-e teamă de retragere!” Ce a spus despre revenirea la echipa națională

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 iunie 2022, 9:54

Ciprian Deac a dezvăluit secretul formei de invidiat: „Mi-e teamă de retragere! Ce a spus despre revenirea la echipa națională

Ciprian Deac nu se gândește la retragere

Ciprian Deac, în cantonamentul CFR-ului din Austria / as.ro

Ciprian Deac, omul numărul unu de la CFR Cluj, se teme de retragere. Veteranul a dezvăluit secretul formei de invidiat. Jucătorul lui Dan Petrescu nu și-a luat gândul nici de la echipa națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Deac a participat alături de CFR Cluj la un cantonament în Austria, unde campioana României a câștigat toate amicalele pe care le-a disputat. Veteranul de 36 de ani a fost cel mai bun la testele fizice.

Ciprian Deac se teme de retragere

Deac a dezvăluit că, înainte să ajungă fotbalist, a participat la concursuri de cross, ceea ce i-a dezvoltat condiții fizică. De retragere nici nu vrea să audă.

„Am spus tot timpul că voi juc cât mă voi simți bine. În momentul când nu voi mai putea juca, sunt primul care va ridica mâna sus și îi voi lăsa pe cei tineri. Sunt foarte bine, sunt fericit că am am încheiat acest cantonament sănătos și toată lumea s-a pregătit bine. Rezultatele nu au fost întâmplătoare.

Vreau să-l ajung pe Hoban. De mic am avut o capacitate bună de efort, m-a ajutat pe toată cariera. La început am participat la concursuri de cross și de mult aveam o capacitate bună de efort.

Reclamă

Am un stil de pregătire de vreo 10 ani, încerc să mă duc peste limită, meciurile și antrenamentele să le duc pe un fond mare de oboseală și să mă descarc în timpul campionatului.

Nu vreau să mă gândesc, mă bucur de ceea ce fac. Poate mi-e și frică, încerc cât mai mult să amân acel moment. Simt o mare plăcere, vin la antrenamente cu plăcere”, a spus Ciprian Deac, după meciul CFR Cluj – Hajduk Split, ultimul din cantonament pentru clujeni.

Ciprian Deac, despre revenirea la echipa națională

Deac ar putea reprezenta în continuare o soluție pentru echipa națională, în ciuda vârstei sale înaintate. Jucătorul de la CFR Cluj a anunțat că nu și-a luat gândul de la convocări. Din contră, chiar păstrează legătura cu selecționerul Edi Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3

„Dacă va fi nevoie, peste un an doi, dacă voi juca fotbal și dacă voi putea ajuta. Nu mi-am luat gândul, nu m-am retras. M-a sunat (Edi Iordănescu), vorbim, nu e soția mea să vorbim mult„, a mai spus Deac.

26 de meciuri și patru goluri are Ciprian Deac la echipa națională.

Dan Petrescu anunţă că Ciprian Deac va juca până la 41 de ani

Dan Petrescu anunţă că Ciprian Deac va juca până la 41 de ani la nivel înalt. Mijlocaşul care acum are 36 de ani şi e cotat la 900.000 de euro a fost primul la testele fizice ale campioanei.

„O să-l vedeţi acum, arată bine la antrenamente. Ştiţi că la test a fost cel mai bun. Eu cred că mai joacă 4 ani, până la 41 de ani. Sunt sincer şi nu cred că se va lăsa mai devreme de 40 de ani. Cred că cei din conducere s-au gândit la un post pentru el”, a spus Dan Petrescu, aflat în cantonament în Austria.

Deac este un simbol al CFR-ului, alături de care a câştigat şapte titluri în Liga 1. Ultimele cinci au venit de la revenirea lui în România, în 2017. El şi-a mai trecut în cont două Cupe şi patru Supercupe ale României.

Recomandări
  • Ciprian Deac a dezvăluit secretul formei de invidiat
  • Ce a spus despre revenirea la națională

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și