Închide meniul

Dan Petrescu anunţă că Ciprian Deac va juca până la 41 de ani! „Ştiţi că la test a fost cel mai bun”

Dan Roșu Publicat: 25 iunie 2022, 14:24

Dan Petrescu anunţă că Ciprian Deac va juca până la 41 de ani! „Ştiţi că la test a fost cel mai bun

Dan Petrescu anunţă că Ciprian Deac va juca până la 41 de ani

Ciprian Deac, în timpul unui meci / Hepta

  • Ciprian Deac a câştigat 7 titluri cu CFR
  • Mijlocaşul e cotat la 900.000 de euro

Dan Petrescu anunţă că Ciprian Deac va juca până la 41 de ani la nivel înalt. Mijlocaşul care acum are 36 de ani şi e cotat la 900.000 de euro a fost primul la testele fizice ale campioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deac este un simbol al CFR-ului, alături de care a câştigat şapte titluri în Liga 1. Ultimele cinci au venit de la revenirea lui în România, în 2017. El şi-a mai trecut în cont două Cupe şi patru Supercupe ale României.

Dan Petrescu anunţă că Ciprian Deac va juca până la 41 de ani

„O să-l vedeţi acum, arată bine la antrenamente. Ştiţi că la test a fost cel mai bun. Eu cred că mai joacă 4 ani, până la 41 de ani. Sunt sincer şi nu cred că se va lăsa mai devreme de 40 de ani. Cred că cei din conducere s-au gândit la un post pentru el”, a spus Dan Petrescu, aflat în cantonament în Austria.

Reclamă

Veteranul din atacul ardelenilor aleargă și acum câte 12 kilometri pe meci. Dezvăluirea a fost făcută chiar de Dan Petrescu. Antrenorul campioanei s-a arătat complet impresionat de forma fizică a jucătorului său și spune că, în alte condiții, Deac ar fi putut juca chiar și la Real Madrid.

„Nu știu cum era înainte, dacă ar fi fost mereu așa, poate juca la Real Madrid. Are o carieră fantastică și nu-l văd să se oprească. Un mare caracter. Are și acum cei mai buni parametri, aleargă 12 km pe meci, foarte mulți în sprint. Cred că cel puțin încă un sezon mai poate juca la acest nivel”, spunea Petrescu, la finalul lunii mai.

Reclamă

Dan Petrescu e mulţumit de transferurile făcute de CFR Cluj

Dan Petrescu e mulţumit de transferurile făcute de CFR Cluj. Antrenorul campioanei nu ar refuza însă încă o mutare pentru grupele competiţiilor europene. „Echipa arată bine”, e mesajul transmis din cantonamentul din Austria.

Christopher Braun, Karlo Brucic, Karlo Muhar, Vito Hammershoy-Mistrati, Denis Kolinger şi Jefte Betancor sunt transferurile făcute de CFR Cluj în această vară.

„Nu cred că mai vine nimeni. E posibil orice în fotbal, dar eu sunt mulțumit de achizițiile făcute, cei din conducere au făcut eforturi, au reușit să îmi aducă marea majoritate. Mă știți foarte bine, dacă îmi aduce cireașa de pe tort nu mă supăr, nu voi da nume, dar trebuie să ne uităm și la listă. N-avem voie decât 13 străini. Echipa arată bine”, a spus Dan Petrescu, după amicalul cu Partizan Belgrad, câştigat de ardeleni, cu 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc